Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Haj növesztéshez/ ápoláshoz...

Haj növesztéshez/ ápoláshoz milyen típusú terméket tartotok jobbnak, a vitaminos tablettákat, vagy a szérumokat/ampullákat?

Figyelt kérdés

Fekete hajból lettem barna, sajnos a hajamat nagyon elrontották, elégették

(fodrász). Hiába volt rá a sok csodapakolás, csak vágni lehetett, mert nyúlósra roncsolódott. Túl a kötelező hajvágáson meglehetősen rövid lett a hajam :( sajnos még maradt roncsolt rész a hajamban, abban maradtam egy másik fodrásszal, hogy ahogy nő, majd fokozatosan kivágjuk még, mert így is nagyon rövid lett.

Alap esetben is szedek multivitamint és iszom fehérjét, érdemes szépségvitaminnal próbálkozni, hogy javítsam a hajam, vagy a tonik és szérum dolgok jobban működnek. Fodrász szerint mind a kettő kell-ene, viszont elég drága lenne :( Eddig normál tempóban nőtt a hajam korábban, nem hullott stb... Mivel táplálhatnám? Nektek mi vált be?

2016. jún. 19. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
A fodrász ebből él, még jó hogy szerinte kell. Az igazság meg az hogy ha csinálsz fejbőrmasszázst, minden nélkül, az is ugyanolyan hatású lesz. Hajszesszel érdemesebb, vagy gyógynövényfőzetekkel. Egyik sem drága. Szépségvitaminnak semmi értelme ha már szedsz vitaminokat.
2016. jún. 19. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy egy haj felépüljön idő is kell - 0 hajroncsolással (kerülve a hajformázó-sütő eszközöket/festéseket) fiatal korosztályom eléggé pocsék hajminőséggel rendelkeznek ezek miatt. Nos a marketinges ampullák stb-nek nem kell hinni; pénzre hajtó nép. Szimplán mossad ahogy szoktad és hajszárítót használd csak (ha pl vasaltad - akkor pl felébredés után enyhén vizezd be s fésűvel szárítsad egyenesre) vitamin... sok a külön kapható s méreg drága selejtes vitaminok. Amit ajánlok és nem csak a hajra, de testre-közérzetre is kiható készítmény: Scitec-től (kondi-fitneszes bolt) multi vitamin & mineral - MEGA DAILY ONE Plus a neve. 60db-os kiszerelésű nagy tablettás vitamin. Ezeket tartalmazza: A,B1,B2,B3(niacin),B5(pantoténsav),B6(piridoxin), B7(biotin),B9(folsav),B12,C,D,E-vitaminok és még: Kálcium, Magnézium, Vas, Cink, Mangán, Réz, Jód, Szelén, Molibdén,Rutin, Hesperidin, Kolin, Inozitol. Ára 2000 ft kb (2190-ért vettem legutobbi adagot) Napi 1db elég reggeli étkezés után! (ne probáld ki üres gyomorral xD egyből visszaköszönt)

Ami fontos és sok ember nem tartja be: Napi 2 l folyadék. Tápanyag-anyagok felszívódása miatt. Pl a ránctalanító krémet is hiába keni az ember, ha nincs víz tartalma a bőrnek ami megtartja az anyagokat. (akkor iszol eleget ha áttetsző a vizelet. - de ez a vitamin mellett aranysárga lesz, mert a vitamin töblet távozik)

Énis szedem a készítményt, pedig gyógyszer ellenes vagyok. A lehangolt testemet feldobta - nem vagyok fáradt s nem alszok 12-14órákat, mint anno. Hajamra nem tudom milyen hatással lehetett, mert jó állapotú mai napig. A körmeimen viszont láttam javulást 4-6mm hosszúak, erősek. Szedés előtt tartós-rugalmas volt, de az durva volt ahogy hajlítgattam s áttetsző foltos volt a fehér rész. Azóta kemény és rendesen fehér.

2016. jún. 20. 03:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Kb 3 éve jártam így vagyis 3.5. A hosszú hajambol lett fül alatt erő de teljesen le kellett volna vágni de így is túl rövid lett.

3.5 év alatt kb 15 cmt nőtt. Mindig kellett belőle vagatni mert a vegek törtek és égett színük volt.

Készülj fel arra hogy évek alatt fog helyrejonni. Nekem már úgy ahogy rendben van.

Kalciumot érdemes pezsgotabival inni és a vasat is megnezetni mert mindkettő fontos.

2016. jún. 20. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!