Lányok! Nektek tetszik az ilyen hosszú haj?
01 [link]
02 [link]
03 [link]
04 [link]
05 [link]
06 [link]
07 [link]
08 [link]
09 [link]
10 [link]
11 [link]
3 éve nem jártam fodrásznál. :3 Vélemény és kritika is jöhet. Szép napot.
Ezek szerint mégis nagyon-nagyon szoros párhuzam van az arc, a haj hossza, testalkat között ill az öltözködés (összhatás) tekintetében. Talán tudatos, talán nem.
Lányok, hosszú hajú fiún az arcba fésült "emo" vagy a copfba fogott haj tetszik? (2015-12-15 00:22)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Elég pozitív válaszok jöttek és állig ért a hajam. Képek tekintetében eltelt 8 hónap, ami +8-11 cm jelentett és voálá: már előtérbe kerül a "szexualitás" (megítélés látatlanból) és nők mellett feltűnően fiúk is írnak! xdD (megjegyeznám valóságban detto!) Full feketében vagy full műbőr+bakancsban emo, rocker-ként meg "állati klassz" és "szia, hogy vagy izé.. " .. Úgy érzem, nem mindegy milyen stílussal van az embernek "relatíve" hosszú haja. Amúgy tényleg több totált tehettem volna ki, mert a közeliekkel a hajam változatosságát akartam előtérbe helyezni és nem azt, hogy "héé, te nő vagy". ;D Köszi
Na 7es vagyok
Man bun mindent visz =D ha valo életben nem ugy nézel ki hogy a gatyád a térdednél (érted melyik "stilus") akkor nem gáz
Amugy is ha lányos az arcod az nem gáz szerintem
Több csaj szerint leszel a helyes kategoria :)
Majd felnőttebb korodban kis borosta maradhat és kész is vagy =D
Utolsó előtti: Egyáltalán nem csufi, most olyat beírnék, de úgy gondolom, hogy ehhez egyikünknek sincs joga. Szimplán más az izlésed, máshogy is kifejezhetted volna. Most már mindegy.
Kedves Kérdező, elképzeltelek rövidebb hajjal, szerintem nagyon kis helyes lennél!!!! Bár most sem vagy csúnya, csak engem személy szerint zavarna az ilyen "frizura".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!