Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok a csatos műhajról?

Mit gondoltok a csatos műhajról?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni csattos póthajat de igazi hajra nincs pénzem ...szóval csak műre...És csak befonva szeretném hordani, mert azt hallom,hogy gubancolódik stb.

Azért szeretnék póthajat, mert egyszerűen nem akar nőni a hajam:( Régen szép,hosszú,dús hajam volt...De amiért ilyen dús volt utáltam.. így meg ritkítottatam:( Válig érő lett:( utána megint megnőtt..el volt töredezve a sok vasalástól így elmentem fodrászhoz, hogy vágjon egy picit a végéből...hát nem picit vágott:( Ez egy éve de semmit nem nőtt a hajam:( Barátnőm is akkor vágatta a haját ugyan akorára de neki azóta szép hosszú lett:( És ,ha nem vasalom szörnyű:( Teljesen megcsúnyít a hajam :(

2016. jún. 21. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább csak hagyj fel a vasalással, és minden mosásnál egy jó kis hajpakolás sem árt, és idővel rendbe jön és nőni is fog. És ha azt akarod, hogy még ebben az életben megnőljön ne a fodrásszal vágasd mert nem ismernek határokat :D

A csatos póthajhoz annyit fűzök, hogy ha úgy éreznéd jól magad, hogy viseled akkor nyugodtan. :)

2016. jún. 21. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!