Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőr a háton, nyakon, hason?

Szőr a háton, nyakon, hason?

Figyelt kérdés

Mit lehet vele kezdeni? Igazából szőkék és alapból nem is látszanak de strandon fürdőruhába nagyon megcsillan rajta a fény és úgy szerintem elég érdekesen néz ki, mert a többi lánynak nincs ilyen problémája.

Fiúk szerint is gáz? Mármint már attól is félek ,hogy egy egyszerű strandon egy pasi bekeni a hátam és akkor is feltűnik neki a sok ki szőrszál, ami egyébként nem olyan durva mivel szőke.

A kezemet szoktam epilálni de a háton, hason nem lenne túl érzékeny egyáltalán megéri? (18/L)

2016. jún. 22. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem éri meg,mert mindenkinek vannak.Szőke,pihe szálak bárhol előfordulhatnak a testen.
2016. jún. 23. 05:46
 2/2 anonim válasza:
Ha nagyon zavar akkor gyantáztasd le.
2016. jún. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!