Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ennyi nőnek megcsiná...

Miért van ennyi nőnek megcsináltatva a szája? Szerintük ez vonzó?

Figyelt kérdés
Én nem értem, hogy miért jó ez. Annyira mű lesz egy nőnek tőle a feje, szerintem borzasztó. Tegnap voltam moziba és amikor a jegyért álltam sorba, kb. 6-ból 3 nőnek fel volt töltve a szája, de mind annyira természetellenesnek hatott, hogy borzasztó. A lányok tényleg azt hiszik, hogy ettől lesznek szépek? Vagy ez csak valami divat, hogy ne lógjanak ki a sorból?
szept. 14. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak szerintük vonzó, az a tapasztalatom. Ahogyan írták is fentebb. Ezekre van igény a közösségi médiában. Élőben meg könnyebb azt észrevenni, aki túltolta. Nem az elcs.szett plasztika alapján kell megítélni ezeket a beavatkozásokat. Valakin sokat javít és megkapja a természetes szépség jelzőt, mert senkinek nem tűnik fel rajta a beavatkozás. Egyébként több lánynak nincs töltve az ajka mint amennyinek igen, úgyhogy kár ezen rugózni.
szept. 14. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Fiatal nőként ugyanezt gondolom és nem értem. Persze, kevesebb olyan nő van, akinek nincs feltöltve mint akinek igen, de én is nagyon sokat látok az utcàn is meg az interneten is.

Tiktok, insta, ahogy már írtàk. Nem is az, hogy minden nőnek fel lenne töltve a szája, de már szinte majdnem az összes szájra való sminkcucc ilyen-olyan ajakfeltöltő meg ajakdúsító. A múltkor vettem egy szàjfényt, hülye voltam, nem néztem meg pontosan mi van ráírva, csak a színe tetszett, aztán amikor itthon felkentem, elkezdte csípni a szám és akkor láttam, hogy ajakdúsító.

Pláne azt nem értem, amikor az eleve teltebb ajkú nők töltetik fel a szájukat meg használnak ajakdúsító rúzst.

szept. 15. 07:36
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

6

"A férfiak érdekesek, mind azt mondja, hogy fúj, nem tetszik, mégis ezeket a nőket követik, nekik írnak, szóval nem értem, hogy van ez."

Egyszerű, más férfiak követnek, mint akik mondják, hogy nem jön be nekik.

szept. 15. 12:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Közben erre áll a faxuk, elcsöppennek ha felajánlkozna nekik egy ilyen feltöltött szájú. Na lapozzunk.
szept. 15. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

14

A szájam csöppenne el a hányástól inkább xdd

Jó túlzok kicsit, de miért olyan nehéz felfogni, hogy valakinek nem jön be? Sőt, még taszító is lehet?

szept. 15. 14:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!