Miért van ennyi nőnek megcsináltatva a szája? Szerintük ez vonzó?
Fiatal nőként ugyanezt gondolom és nem értem. Persze, kevesebb olyan nő van, akinek nincs feltöltve mint akinek igen, de én is nagyon sokat látok az utcàn is meg az interneten is.
Tiktok, insta, ahogy már írtàk. Nem is az, hogy minden nőnek fel lenne töltve a szája, de már szinte majdnem az összes szájra való sminkcucc ilyen-olyan ajakfeltöltő meg ajakdúsító. A múltkor vettem egy szàjfényt, hülye voltam, nem néztem meg pontosan mi van ráírva, csak a színe tetszett, aztán amikor itthon felkentem, elkezdte csípni a szám és akkor láttam, hogy ajakdúsító.
Pláne azt nem értem, amikor az eleve teltebb ajkú nők töltetik fel a szájukat meg használnak ajakdúsító rúzst.
6
"A férfiak érdekesek, mind azt mondja, hogy fúj, nem tetszik, mégis ezeket a nőket követik, nekik írnak, szóval nem értem, hogy van ez."
Egyszerű, más férfiak követnek, mint akik mondják, hogy nem jön be nekik.
14
A szájam csöppenne el a hányástól inkább xdd
Jó túlzok kicsit, de miért olyan nehéz felfogni, hogy valakinek nem jön be? Sőt, még taszító is lehet?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!