2/5 anonim 

válasza:

A parfümöknél a nem az csak egy hasraütésszerű dolog. Van olyan női parfüm ami férfiasabb mint sok férfi parfüm. Nem véletlen van egyre több uniszexként megjelölve. Megszagolod aztán eldöntöd hogy tetszik-e.
3/5 Metionin 

válasza:

Igen. Nem szokott érdekelni a parfüm "neme", megszagolom és ha tetszik, akkor használom. A férfiaknak szánt dohányos-vaníliás illatok pl. nagyon jók rajtam, az ugyanilyen női parfümök meg valamiért megsavanyodnak a bőrömön.
4/5 anonim 

válasza:

A legtöbb illatom uniszex, de van férfi is a kollekciómban.
Közrejátszik az is, hogy hormonális okokból kifolyólag magasabb a tesztoszteron szintem. A legtöbb nőinek felcímkézett illat nagyon fura lesz a bőrömön. Főleg a púderes, vaníliás vonal.
5/5 anonim 

válasza:

Minél minőségibb, realisztikusabb összetevőket tartalmaz a parfüm, annál kevésbé lehet ráfogni, hogy ez most nőies vagy férfias.
Az adventi időszakban pl. használtam az Etat Libre d'Orange Noel au Balcon illatot, amit nőknek szánnak, de férfiak is használják néha.
Rengeteg uniszex illatot használok ezen kívül. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!