Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akiknek van műkörme, mióta...

Akiknek van műkörme, mióta van? Le szoktátok szedetni néha hogy pihentessétek a körmeiteket?

Figyelt kérdés

máj. 7. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Minek?
máj. 7. 07:04
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Nekem egy évig volt kb. utána leszedettem bizonyos okokból. Miután megláttam, hogy milyen állapotban hagyta a körmeimet soha nem tértem vissza hozzá, egy ideig még akkor is visszahajlott mikor tövig volt vágva.
máj. 7. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Én már 40 felett vagyok, gyakorlatilag a 90-es évek második felétől (emlékeim szerint 96-97 körültől) vannak épített körmeim.

Kezdetben porcelán, aztán tippes-zselés, ma már akril…ahogy a technika fejlődött.

Sajnos a saját körmöm vékonyabb, hajlékonyabb, gyengébb, vitaminok mellett is töredezősebb és nem is szép fehér… édesanyámé is ilyen típusú volt, így nekem ez egy jó szolgáltatás.

Évente-másfél évente hagyok ki 1-1,5 hónapot, igen. Nem pontosan tartom be az időket- most pl festés van itthon, pakolás, vegyszerezés- nyilván igénybe veszi ez a körmeimet is- pár nap múlva megyek, talán lesz szünet.

Covid alatt kényszerűen volt pár hónap- 1-2 hónap alatt helyre jön, visszaerősödik a saját szintjére, mert tk el van vékonyítva, fel van csiszolva, de egészséges.

máj. 7. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A köröm elhalt szaru, nem kell pihentetni, levegőztetni. Ha el van reszelve, az nem 1 hónap alatt jön rendbe, hanem akkor, mikor a teljes szétreszelt rész lecserélődik. Az meg nem 1 hónap, hanem inkább 3.
máj. 10. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!