Akiknek van műkörme, mióta van? Le szoktátok szedetni néha hogy pihentessétek a körmeiteket?

Én már 40 felett vagyok, gyakorlatilag a 90-es évek második felétől (emlékeim szerint 96-97 körültől) vannak épített körmeim.
Kezdetben porcelán, aztán tippes-zselés, ma már akril…ahogy a technika fejlődött.
Sajnos a saját körmöm vékonyabb, hajlékonyabb, gyengébb, vitaminok mellett is töredezősebb és nem is szép fehér… édesanyámé is ilyen típusú volt, így nekem ez egy jó szolgáltatás.
Évente-másfél évente hagyok ki 1-1,5 hónapot, igen. Nem pontosan tartom be az időket- most pl festés van itthon, pakolás, vegyszerezés- nyilván igénybe veszi ez a körmeimet is- pár nap múlva megyek, talán lesz szünet.
Covid alatt kényszerűen volt pár hónap- 1-2 hónap alatt helyre jön, visszaerősödik a saját szintjére, mert tk el van vékonyítva, fel van csiszolva, de egészséges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!