Hol lehet teljesen eredeti kenzo parfümöket kapni?
Nem is Olyan rég nagyon rosszul jártam az arab parfűm boltból Debrecenben vettem egy latafakamrah parfümöt, de kb. Egy forintott sem ér…
Nagyon szeretem az erős fűszeres illatokat, És nagyon szeretnék venni egy tényleg nagyon erős tartós parfűmöt ami eredeti.
Eddig mindig hrosszul jártam, a parfümmel bármilyen eredetiv volt egyenlő a gagyival…
Kérdésem az lenne hogy a Kenzo jungle es a kenzo flower között mi a különbség? Másolat
Jungle mar volt nekem kipróbáltam tetszett….
És hogy Hajdú-Bihar megyében hol lehet eredeti tartós parfűmöt venni mármint kenzot???
Az ára is érdekel…

Egyébként azt megkérdezhetem, hogy pontosan mit szeretnél?
A Kenzo a márka. Azon belül van a Jungle, van a flower és még sok más.
Teljesen más az illatuk is.
Nem igazán van parfümkultúrád, ha jól veszem ki, Lattafa Khamrah után Kenzo Flower? Tényleg nem értem, mi a célod.
Az erős, tartós illathoz megfelelően ápolt bőr is kell, és persze jó minőségű alapanyagok, megfelelő koncentráció. Megfelelő évszak. Naná, hogy nem lett jó a Khamrah, az egy teljesen téli illat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!