Mi a véleményetek, cseréljem le a masszőrömet vagy megérdemel még egy esélyt?

válasza:foglalnék egy időpontot és nem mennék el. Legyen rgy kis pénz kiesése.
Amúgy nem járnék hozzá már ezek után

válasza:Vagy inkább új fajta masszázsra kéne váltanod:

válasza:Szerintem ezt te nagyon, de nagyon felfújod. Félreértett, ennyi történt, bocsánatot kért, kompenzálni próbál... Kizárt, hogy emiatt egy több éve bevált masszőrt lecserélnék. Te még soha nem értettél félre semmit, soha nem tévedtél?
Valószínűleg a gyász miatt, de úgy reagálsz erre, mint valami hisztérika, és más esetben nem vennéd ennyire a szívedre. sajnálom egyébként, de mindenesetre várj egy pár napot, higgadj le és ne dönts elhamarkodottan. Egyáltalán nem olyan könnyű megfelelő masszőrt találni.

válasza:

válasza:Úristen, ilyen miatt bőgni, mint valami óvodás…
Képzeld, nem körülötted forog a világ és a masszőr nem “elkaszált” téged, hanem hibázott, ami nem a szent személyed ellen szólt, hanem elnézett egy időpontot, mivel ugye nem csak te jársz hozzá. Ezt elismerte, elnézést kért és azonnal ajánlott soron kívül másik időpontot is.
Ellenben ezt a hisztériát ha lenyomod még egyszer, ő maga fog elküldeni szerintem. Egy idegen, akihez először mész, meg pláne. Ez beteges.
Mondjuk szerintem te véletlen sem nő vagy, hanem valami lúzer pasi, aki csak ekkor lát nőt, ezért omlottál össze teljesen.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!