Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, cseréljem...

Mi a véleményetek, cseréljem le a masszőrömet vagy megérdemel még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Konfliktus a masszőrrel... van egy hölgy, akihez évek óta járok masszázsra. Most már szinte hetente, vagy 5 éve, 2 hetente kb. . Múlt héten többet variáltam az időpontokkal, mert hirtelen orvoshoz kellett menni, de mindig őszintén megindokoltam neki. Megírtam neki, hogy a JÖVŐ heti időpontot kell mondanom, mert elutazom és a jövő hét elejére lenne-e helye. Mindig egy hónapra előre kell egyeztetni vele, mert nagyon fullon van...erre ma mentem volna az időpontomra, negyed óra késés, volt bent valaki, azt hittem az előző húzódott el, mert az előzőt még nem fejezte be. Kérdeztem a kollégáit, hogy ennyi késés nem szokott lenni. Erre bekopogtam, amit nem nagyon illik és megkérdeztem, hogy akkor mi van...mondta, hogy kiadta másnak, mert azt hitte, a mait mondtam le!!! Köpni-nyelni nem tudtam, mondtam h nagyon sajnálja, de nem is figyeltem, sírva eljöttem sírva, egy sziasztokot alig tudtam kinyögni...írásban bocsánatot kért és felajánlott jövő hétre időpontot, ami feltételezhetően az ebédszünete lesz. Nagyon igazságtalannak érzem ennek ellenére, mert ma nagyon szerettem volna menni és szükségem lett rá. Hűséges, több éve járó ügyfél vagyok, a lemondást mindig időben intéztem. Mostanában két ember is elment, akit nagyon szerettem, ami megvisel hetek óta. Nem tudom, mi legyen. Cseréljem le a nőt? Most úgy érzem...de egyetlen hiba miatt elkaszálni valakit, hát...

szept. 18. 21:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok és ez hát vagy hasonló masszázs, csak végtagok is vannak benne vagy talp.
szept. 18. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

foglalnék egy időpontot és nem mennék el. Legyen rgy kis pénz kiesése.

Amúgy nem járnék hozzá már ezek után

szept. 19. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Vagy inkább új fajta masszázsra kéne váltanod:

www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

szept. 19. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezt te nagyon, de nagyon felfújod. Félreértett, ennyi történt, bocsánatot kért, kompenzálni próbál... Kizárt, hogy emiatt egy több éve bevált masszőrt lecserélnék. Te még soha nem értettél félre semmit, soha nem tévedtél?

Valószínűleg a gyász miatt, de úgy reagálsz erre, mint valami hisztérika, és más esetben nem vennéd ennyire a szívedre. sajnálom egyébként, de mindenesetre várj egy pár napot, higgadj le és ne dönts elhamarkodottan. Egyáltalán nem olyan könnyű megfelelő masszőrt találni.

szept. 19. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Kedves Karen, mindenképp cseréld le ezt a masszőrt, ez tűrhetetlen. Meg jelentsd fel a NAV-nál, hogy sose adott számlát.
szept. 19. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Úristen, ilyen miatt bőgni, mint valami óvodás…

Képzeld, nem körülötted forog a világ és a masszőr nem “elkaszált” téged, hanem hibázott, ami nem a szent személyed ellen szólt, hanem elnézett egy időpontot, mivel ugye nem csak te jársz hozzá. Ezt elismerte, elnézést kért és azonnal ajánlott soron kívül másik időpontot is.

Ellenben ezt a hisztériát ha lenyomod még egyszer, ő maga fog elküldeni szerintem. Egy idegen, akihez először mész, meg pláne. Ez beteges.

Mondjuk szerintem te véletlen sem nő vagy, hanem valami lúzer pasi, aki csak ekkor lát nőt, ezért omlottál össze teljesen.

szept. 20. 01:45
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os, te tudsz olvasni, hogy évek óta járok hozzá? Más pénzével és idejével meg nem szórakozunk. Én oda mentem, szabaddá tettem magam. Persze az üzenetemet baszott elolvasni, pedig meg is indokoltam, miért a jövő hét lesz lemondva és még az benne volt, hova utazok, látszik, hogy nagy ívben baszott rá. Szóval ne mentessed, gondolom te is így dolgozol...
szept. 20. 08:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Meg a másik, hogy ilyen az ember kikapcsolódni jár, nem hogy még jobban fasírozott legyen. Bőgtem és, mert szarul esett, hogy várod, odamész egy hónappal előre leegyeztetett időpontra, erre valakit az jobban megillet, mint engem.
szept. 20. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Te magad írod, hogy variáltál össze-vissza. Ő meg félreértett. Hibázott, de bocsánatot kért, kompenzálni próbált. Te meg ezen sírva fakadsz. Járj inkább pszichológushoz, mert ez nem normális. Ha fullon van, valószínű még örül is ha megszabadul a lelkileg instabil karentől.
szept. 22. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!