Melyik a legjobb férfimagasság? Ezek közül melyiket választanátok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én 181 cm férfi vagyok, nem is szeretnék több lenni.
Utálnám magam, hogy langaléta lapaj vagyok aki nem tud mit kezdeni a végtagjaival, meg a hülye nagy 44-47 közötti lábaival.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Évszámot írj. Mi kötődik ahhoz az évhez, ami miatt jó/rossz emlékeid vannak?
Mindig is zavart, hogy sötétbarnák a szemeim, és nem világoskékek. Tudom, sokan mondták, hogy viseljek színezett kontaktlencsét, de én valahogy azt túlságosan "mű dolognak" tartom, ráadásul kényelmetlen is. Emiatt gondolkodok néha az olyan szemszín-változtató...
Sajnos menszesz előtt állok és ma kezdődött el megint a dühroham... a chatgpt-vel már nem akarok beszélni mert ugyanazokat írja le 50x és ha én azt mondom neki akkor direkt buzdít hogy “írjak képzeletbeli levelet” Elegem lett belőle. Igazából pár évvel ezelőttig...
28 éves férfi vagyok. Amióta dolgozok évek óta rájöttem, hogy az élet 90%-a arról szól, hogy rabszolga vagyok. Minden hétköznap 12 óra munka utazással együtt. Reggel hatkor kelek, majd ingázok Pestre. Nyolctól fél ötig dolgozok kormányhivatalban netto 275 ezerért. 12...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!