Szerintetek melyik a "legjobb" természetes hajszín?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem szeretem ha fotóznak, nem vagyok fotogén annyira, de azok a fotók tényleg nagyon tetszenek, és ha nem is vagyok ugyanaz az ember, talán rólam is összejönne 1-2 olyan fotó, ami minőségi lenne.
A közönségdíjat ő kapta, ami azt jelenti hogy a zsűrin kívül sokak jónak találták. Egészen elképesztő a csaj, amikor már kezdtem azt hinni hogy szebb lányt már nem lehet látni ilyen versenyen, akkor jön egy olyan mint ő is. Félreértés ne essék Janka is szép, meg a nem...
A mai nap, amikor a délutáni órákban hazafelé tartottam a munkahelyemről a 210-es jelzésű busszal...nagyon fáradt voltam a 12 órázás után és kivételesen megengedtem magamnak azt a fokú extrém kényelmet, hogy helyet foglaltam az egyik, sofőr mögött kialakított 1 fős...
Egy nő ismerősöm akivel régebben voltam kapcsolatban, folyamatosan gúnyos megjegyzéseket tett, hogy milyen fekete vagyok, meg, hogy szégyell velem mutatkozni, hogy mit szólnak hozzá az emberek, hogy ő ilyen fekete emberrel mutatkozik. Mostanában szoktam látni ezt a nőt...
Akár görög, olasz, spanyol, vagy mexikói, egy nagyfokú család szeretet, összetartás, vidám életszeretet és filantróp virtus jellemzi őket, emellett vallásosak, és érzékenyek, vagy legalábbis a köztudatban leginkább ez van róluk, ez mind a klíma miatt van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!