Deezee.hu nevű oldal megszűnt? Vagy soha nem is létezett, vagy csak én nem találom?
Figyelt kérdés
Rendeltem tavaly szeptemberben egy hátizsákot, aminek most széttört a cipzár része. Szerettem volna megnézni mennyi garancia van rá. Az emailjeim között azt találtam, hogy a Deezee.hu nevű oldalról rendeltem. De ha ezt írom be a keresőbe, akkor csak a CCC-t meg más viszonteladó cipőboltokat ad ki. Nem a CCC-ről rendeltem, ott nincs a rendeléseim között. Létezik hogy volt ilyen oldal csak megszűnt, vagy én bénázok valamit?nov. 2. 07:38
1/1 Nyam2007 válasza:
Hát az általad adott link át dob a modivo.hu oldalra valószínűleg nevet váltotak vagy valaki felvásárolta őket. (megnézve a termékek neve DeeZee és az oldalnak a neve is fent, valószínűleg félig sikerült név váltás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!