Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk!! Mikor hasznaltok egy...

Fiuk!! Mikor hasznaltok egy lanyra olyan jelzot hogy"tulkivilagitott" Barki szerint ez mit akar jelenteni??

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez valakinek a saját szavajárása, ő tudja mit akar vele kifejezni. Valami, ami neki sok volt a lányból, a történetet ismerete nélkül itt csak tippelni fognak. Talán nagyon harsány, extrovertált volt a viselkedése.
tegnapelőtt 10:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Kulsore gondolva mondta
tegnapelőtt 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A másik tippem az lett volna, hogy nagyon erősen sminkel. De lehet az is, hogy lengén öltözik (kivilágít = kivillant) és a testrészei ki vannak téve közszemlére mindenkinek, hogy csorgassa a nyálát.
tegnapelőtt 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Attól, hogy többször is felteszed a kérdést, nem fogsz jobb válaszokat kapni!!!!! Ne spamelj!
tegnapelőtt 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:

mint a citylight-ok arra gondolt a költő

azok meg csak tartalmatlan szutykok, reklámok, amik semmire sem jók. de azért este is jól láthatóak, hogy megkívánd a hirdetés tárgyát

remélem segítettem

tegnapelőtt 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
sőt, lehet már annyira ki van világítva hogy kiégeti a fényképezőgéped szenzorát. túlexponált lesz a kép. AZ SE JÓ ám!
tegnapelőtt 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a gond eleg ketertelmu kifejezes annak ellenere h nyilvanvaloan leertekelo minosites..setaltam fel a lepcson teljesen normalisan, mikor 4-5 fiu nezett lefele smink se volt rajtam egy fekete overalt viseltem ami alol kibujt egy feher csipkes iv felul..ez lenne olyan izlestelenul durva?
tegnapelőtt 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!