Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 30 éves koromra mennyire lesz...

30 éves koromra mennyire lesz 'öreg' az arcom?

Figyelt kérdés
ápr. 17. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
fiatalos leszel
ápr. 17. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Genetika és életmód függvénye. Én alapból is pici alkat vagyok, de ehhez még az arcom is nagyon fiatalos, 30 évesen 18-22-nek szoktak tippelni :D Hogy mit teszek ezért a genetikán kívül: hetente többször sportolok, sok vizet iszok, minden nap eszek zöldséget, gyümölcsöt, nem dohányzok, odafigyelek arra, hogy minden nap meglegyen a 7-8 óra alvás stb.
ápr. 17. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Kb. 20....40 éves kinézete lesz. Ha optimista alkat vagy akkor 15-nek, ha pesszimista, akkor 55-nek fogod látni a tükörben.
ápr. 17. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ, èl-e az ember aktív éjszakai életet, aljzószereket használ-e?
ápr. 18. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
20 évvel lesz ráncosabb mint most.
máj. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Nem bírok vendégségben ücsörögni. Ez 30 éves koromra alakult ki, tanács ? 30/N

Azt köszi ne hogy akkor ne menj vendégségbe. Nyilván ez kivédhetetlen. Régebben nem vikt gond ezzel de vhogy újabban katasztrófális vagyok. Múltkor 10 perc után szó szerint már szenvedtem. Korlátoz ez a párkeresésben is. Akkor ott a pasid barátaihoz, családjához...

Mit csináljak, ha 30 éves koromra semmit nem értem el?

Se gyerekem nincs, se házasságban nem élek. Egy megbecsült munkám sem volt sosem. Nekem csak olyan munkám lehet, amiben sosem juthatok feljebb, mindig csicska leszek. Mindig a múltba mennék vissza, gyerekként sokkal könnyebb volt minden. A 90-es, 2000-es, 2010-es évek...

Mit csináljak ha 30 éves koromra se tudtam elfogadni hogy rondának születtem? F

Mindig vonzó, helyes szerettem volna lenni, de sajnos ezt dobta a gép, hogy rondának születtem. Sokszor rányomja a bélyegét a mindennapi tevékenységeimre is, mert idegesít hogy nem tudok ellene tenni, edzés, öltözködés se sokat segít, mert a fejem ronda.

Kiégtem és semmi motivációm az élethez. 30 éves koromra egy megkeseredett, életunt vénember lettem. Lehet ezen javítani?

30 éves vagyok, egyetemet végeztem, mert a szüleim elvárták, persze semmire nem mentem vele, ugyanúgy fizikai munkára kényszerültem közvetlen utána, ami következtében deréksérvet is kaptam. Azóta már másból élek (ingatlan bérbeadás), a nehéz fizikai munka ugrólépcsőnek...

Ha 30 éves koromra odáig jutottam,hogy teljesen egyedül maradtam,akkor öngyilkosság helyett mit lenne érdemes tenni?

Szeretet nélkül nem igazán látom értelmét az életnek. Megsemmisülve érzem magam, és egyszerűen képtelen vagyok jó kapcsolatokat kialakítani, mert mindenkinek van már elég barátja és/vagy párja, ideje meg annál kevesebb, így bárhova megyek, csak koloncnak érzem...

30 éves koromra összeomlott az életem. Van kiút?

Egyetemekről kirugdostak, segédmunkánál többre sose vittem, vagyonom nincs. Alkoholista vagyok 10 éve. Jövőképem nincs. Stabil párkapcsolatom nem igazán volt, inkább csak pár kalandom.. Azon gondolkodom hogy egy pisztolyt vehetnék egy csapásra megoldanám az összes gondom.Boom. Kész.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!