30 éves koromra mennyire lesz 'öreg' az arcom?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt köszi ne hogy akkor ne menj vendégségbe. Nyilván ez kivédhetetlen. Régebben nem vikt gond ezzel de vhogy újabban katasztrófális vagyok. Múltkor 10 perc után szó szerint már szenvedtem. Korlátoz ez a párkeresésben is. Akkor ott a pasid barátaihoz, családjához...
Se gyerekem nincs, se házasságban nem élek. Egy megbecsült munkám sem volt sosem. Nekem csak olyan munkám lehet, amiben sosem juthatok feljebb, mindig csicska leszek. Mindig a múltba mennék vissza, gyerekként sokkal könnyebb volt minden. A 90-es, 2000-es, 2010-es évek...
Mindig vonzó, helyes szerettem volna lenni, de sajnos ezt dobta a gép, hogy rondának születtem. Sokszor rányomja a bélyegét a mindennapi tevékenységeimre is, mert idegesít hogy nem tudok ellene tenni, edzés, öltözködés se sokat segít, mert a fejem ronda.
30 éves vagyok, egyetemet végeztem, mert a szüleim elvárták, persze semmire nem mentem vele, ugyanúgy fizikai munkára kényszerültem közvetlen utána, ami következtében deréksérvet is kaptam. Azóta már másból élek (ingatlan bérbeadás), a nehéz fizikai munka ugrólépcsőnek...
Szeretet nélkül nem igazán látom értelmét az életnek. Megsemmisülve érzem magam, és egyszerűen képtelen vagyok jó kapcsolatokat kialakítani, mert mindenkinek van már elég barátja és/vagy párja, ideje meg annál kevesebb, így bárhova megyek, csak koloncnak érzem...
Egyetemekről kirugdostak, segédmunkánál többre sose vittem, vagyonom nincs. Alkoholista vagyok 10 éve. Jövőképem nincs. Stabil párkapcsolatom nem igazán volt, inkább csak pár kalandom.. Azon gondolkodom hogy egy pisztolyt vehetnék egy csapásra megoldanám az összes gondom.Boom. Kész.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!