Az hogy lehet hogy nekem jobb alakom van, mint annak a lánynak, aki 2 éve edz?
Én nekem azt mondják hogy jó alakom van. (172 cm/58 kg) - jó a zsír eloszlásom, meg homokóra alakom van, semmit nem edzek, és étkezésre se figyelek
Osztálytársnőm nagyon figyel arra mit eszik 2. éve edz konditeremben, 162 cm hez 54 kg - az alakja hát..semmi extra, de inkább a plöttyedthez tendál

válasza:Genetika. Erre nem kell büszkének lenni hogx az erőfeszítés nélkül így nézel ki mert nem te tehetsz róla...
A másik lány aki tenyleg edz azért hogy egészséges legyjen és hogy jobb formába tartsa magát az mar valami
Igazából nem is feltétlenül azt emelném ki hogy nekem edzés nelkul jó alakom van mert nem az a fő lényeg
Inkább az, hogy komolyan, 2 éve heti 5-6x edz kondiba, evést is figyeli, és ilyen átlagos-plöttyedt alakja van. Ez elképesztő😅 nem lennék a helyébe

válasza:Mások vagyunk.
Egyébként meg lesz annak az edzésnek az eredménye. Főleg idősebb korban.
Én is mindig nagyon vékony voltam, annyit ettem, amennyit akartam, nem sportoltam. Aztán később változtak a dolgok. Nagyon nehéz hozzászokni a mozgáshoz. De régen más kb. attól hízott, ha csak ránézett arra, hogy mit eszem. Én meg azért ettem, hogy ne legyen túl sovány.
Arról nem is beszélve, hogy mozogni egészséges és lehet, hogy fittebb, mint te.

válasza:Most igazából annyi a cél, hogy ismeretlen anonim fórumozók előtt próbálod égetni az ismerősöd?
Gondolom ezt akarod hallani, szóval: uhh te annyival jobb vagy nála, szuper vagy, ő a nyomodba se érhet csajos!
Nem, mondom hogy azt összehasonlításképp írtam hogy nekem jó alakom van. Nem azt mondom hogy azta, a világ legjobb női közt vagyok de jó az alakom. És elég sok lánynak van jó alakja semmi edzés nélkül egyébként szóval ennek inlább alapnak kéne lennie, nem valami kiváltságnak. Tehát én azt mondom hogy ag lenne az átlag 'norma' hogy adott egy jó alak
Még egyszer mondom, azon vagyok inkább meglepődve hogy 2 éven át tartó heti 6 edzéssel is csak annyit ért el hogy -nincs elhízva- de attól még alak nulla plöttyedt

válasza:2 év edzés nem annyira sok, a genetikát kimaxolni a legprofibb edzéstervvel és diétával is kb. 6 év. Feltételezem, az ismerősöd nem csinál mindent 100%-osan, de így is a jó úton halad, és ahogy telnek az évek, könnyen meglehet, meg fog téged előzni.
Amíg az ember fiatal, a test sok mindent elnéz, aztán majd ahogy idősödsz, megérzed te is magadon a vázizom hiányát. Gyenge leszel (lehet most is vagy persze), plöttyedt leszel, rossz lesz a tartásod, csontritkulásod lehet, a bőrödön is látszódni fog, hogy semmit nem csináltál. Az ismerősödnek meg be fog érni a kitartó munkája, nemcsak jól fog kinézni, de egészséges is marad. Ez a nem mindegy.

válasza:

válasza:Két kép kellene ennek megválaszolására.
Lehet, hogy a te "jó alakod" a tipikus "még nem elhízott" forma, a másik lány "plöttyedt" formája meg csak azt jelenti, hogy nem a "van mit fogni rajta" tipus (ami az elhízott szinonimája).

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
140 cm vagy 150 cm?
170 cm vagy 180 cm?
150 cm vagy 160 cm?
160 cm vagy 170 cm?
Es jobb most a nok helyzete mint a ferfiake?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!