Az hogy lehet hogy nekem jobb alakom van, mint annak a lánynak, aki 2 éve edz?
Én nekem azt mondják hogy jó alakom van. (172 cm/58 kg) - jó a zsír eloszlásom, meg homokóra alakom van, semmit nem edzek, és étkezésre se figyelek
Osztálytársnőm nagyon figyel arra mit eszik 2. éve edz konditeremben, 162 cm hez 54 kg - az alakja hát..semmi extra, de inkább a plöttyedthez tendál

válasza:

válasza:Remélem, tudod, hogy ha tényleg semmit sem mozogsz, akkor egy deka izom sincs rajtad, magyarul skinny fat vagy. Igen, az ilyen lányok/fiúk nagyon jól néznek ki. Ruhában. Amint levetkőznek, rögtön látszik, mennyire semmilyenek egy sportos alkatú emberhez képest.
Az osztálytársnőd meg legalább tesz az egészségéért és ha rendesen edz heti 5-6 napot két éve, akkor lehetetlen, hogy ennek nincs semmi eredménye. Csak te vagy rohadtul irigy, ez csöpög minden sorodból. Netán komolyan túlsúlyos volt és leadott egy csomót? Mert bizony az is eredmény akkor is, ha még nem lett belőle egy izompacsirta.
Esetleg ha tényleg annnyira rosszul néz ki a csaj, mint ahogy itt leírtad és nem nagy túlsúlyt adott le, akkor az egyetlen opció még, hogy rosszul edz. De ez meg megint nem azt jelenti, hogy ha rendesen csinálná, akkor nem verne köröket rád.

válasza:

válasza:Lehet, hogy az osztálytársnőd pasizni jár az edzőterembe. :)
Heti annyi edzéstől és étkezésre figyeléstől már egészen izmosnak kellene lennie, vagy legalább feszesnek.

válasza:

válasza:Nekem egy vékony barátnőm járt erősíteni edzőterembe, végül hirtelen a 3. évben látszódott meg nála, de akkor nagyon..
Egyébként tök csalóka, én sem edzek, van is rajtam bőr alatti zsír, de néha ha megnézem magam a tükörben, olyan karizmaim vannak alatta hogy hmmm 😅 Persze ennek ellenére lenne hova erősíteni őket, de a lényeg, hogy nagyon változó ki milyen szerkezet és típus.
Ne foglalkozz ennyit másokkal
Kapcsolódó kérdések:
140 cm vagy 150 cm?
170 cm vagy 180 cm?
150 cm vagy 160 cm?
160 cm vagy 170 cm?
Es jobb most a nok helyzete mint a ferfiake?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!