Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy kimondo...

Mennyire gyakori, hogy kimondottan fehér bőrű nőnek fekete erős szőrzete van?

Figyelt kérdés
Mennyire nagy tortúra így a szőrtelenítés?

ápr. 21. 12:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is ez a kombináció jutott :(
ápr. 21. 13:15
 12/32 A kérdező kommentje:
11# mi a legnehezebb ebben a kombinacióban?
ápr. 21. 13:19
 13/32 anonim ***** válasza:
Megfelelni a társadalmi elvárásoknak
ápr. 21. 13:21
 14/32 A kérdező kommentje:
Konkrétabban? Hol hagynád meg szivesebben?
ápr. 21. 13:23
 15/32 A kérdező kommentje:
13# tehetek fel kérdéseket privátban?
ápr. 21. 13:24
 16/32 anonim ***** válasza:
igen
ápr. 21. 13:25
 17/32 A kérdező kommentje:
Melyik testrészeiden jelenti a legnagyobb gondot a szőr?
ápr. 21. 13:31
 18/32 anonim ***** válasza:
Miért nem privátban? Am lábon,karon,arcom.
ápr. 21. 13:33
 19/32 A kérdező kommentje:
Intim részen nem problémás?
ápr. 21. 13:36
 20/32 anonim ***** válasza:
83%
Pont erről nem akarok itt nyíltan
ápr. 21. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Fekete pasikkal hol lehet találkozni kimondottan ismerkedés szempontból?

Most költöztem fel Bp-re, es latom hogy sok a fekete. Nekem nagyon tetszenek, szeretnék ismerkedni velük. Melyik klubokban/barokban legnagyobb a multikulti arány?

Hogy működhet évek óta az a cég/weboldal entitás, akármi, amelyik az USA-ba reklámoz kimondottan nem, de elég nyilvánvalóan fekete munkát?

Kapsz szállást, szállodát kell takarítani, nyelvet nem kell tudnod, jöhetnek párok is, új életet kezdhetsz bla bla bla... Tök nyilvánvalóan fekete munka illegális munkavállalás stb.. de hogy hogy nem fülelte le ezeket az évek alatt az USA-ban az erre hivatott szerv.

Vannak itt egzotikusabb külsejű kimondottan nőies vagy nőiesen telt lányok?

Elsősorban latina típusú barna fekete haju/szemű lányokra gondoltam, de más haj és szem szín is belefér ha az alkat rendben.

Milyen smink állna jól nekem? ( festett fekete haj, tépett, de nincs fufrum kimondottan, fehér bőr, kék szem)

Nem nagyon vagyok az a smineklős fajta,de mostanában rákaptam..szemeimet szeretném hangsúlyozni.Esetleg képek is jöhetnének és tippek,ha tudod lépésről lépésre is. :) Köszi,így előre is!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!