Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mai világban miért várják...

A mai világban miért várják az embertől, hogy még hatvanévesen is úgy nézzen ki mint egy negyvenes?

Figyelt kérdés

máj. 6. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kik várják el?

Én 56 vagyok, tőlem senki nem várja el, hogy úgy nézzek ki, mint 16 évvel ezelőtt. Persze jó lenne, örülnék neki én is, de nem megy. Inkább arra törekszem, hogy a jelenlegi állapotomban a lehető legjobban nézzek ki. Normálisan öltözködöm, nem akarok 25-nek kinézni, fodrászhoz, kozmetikushoz, stb. járok rendszeresen. Akiknek meg nem tetszem, azok menjenek máshova.

máj. 6. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem várják el, csak aki odafigyel az életmódjára fiatal(abb) kora óta, az nem lesz olyan leröbbant, mint amit ma Magyarországon a legtöbb ember egy 60 évestöl "elvár".

Egyrészt ha valaki figyel arra, hogy egészségesen étkezzen, ne hízzon el, eleget mozogjon, az az átlagtól jóval fiatalabbnak fog kinézni, másrészt ha nem úgy öltözködik, viselkedik, mint ezelött 50-100 évvel volt szokás, szintén fiatalabbnak mutatja az illetöt.

máj. 6. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mert a mai világban megteheted, hogy odafigyelj az egészségedre annyira, hogy 60 évesen úgy nézz ki, mint amit régen átlagmagyar közegben a 40-esektől megszoktál.
máj. 6. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem várja.
máj. 11. 01:37
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Ezt legfeljebb TE várhatod el SAJÁT MAGADRTÓL, ha idösebb korban is ÉLNI akarsz és nem VEGETÁLNI!
máj. 11. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Bayer Zsolt megnyilvánulásai mennyire lehetnek átgondoltak, ha hatvanéves korára jött rá, hogy addigi hitelveit rosszul gondolta?

Most derült ki a pápalátogatás kapcsán, hogy Bayer nem evangélikus többé, hanem katolikus. Természetesen nem tilos változtatni véleményen, de azért olyan alapvető hitelvekről van szó, mint pl. az eleve elrendelés. Szóval ha csak hatvan évesen jött tisztába egy ilyen...

Miért nem lehet megmagyaràzni egy hatvanéves embernek hogy ne egyen bele mindenbe, ne mócsingoljon össze mindent?

Nem tudom, elmagyaràzni egy felnött embernek, nem jut el az agyàig, nem akarja felfogni sem azt a dolgot amit magyaràzunk neki. Töltött csirke comb, vagy ràntott csirkecomb. Nagyon szereti es az a màniàja hogy a dobverö részénél a csontoról totalisan lecsupaszítja, a...

Miért van az, hogy sok gyakorlatias, többdiplomás ember ötvenéves vagy hatvanéves korára irreleváns és követelöző gyerekekké változik, amikor...

Két példát tudok mondani. A nagynéném világlátott, több nyelven beszélő, kétdiplomás nő, mégis az a baja, hogy lassan hatvan és nincs unokája. A fia húszéves barátnőjét nyaggatja az unokával és szapulja, amiért az egyetemre akar menni szülés helyett. Az apám...

Nyújtsam előbb a kezemet a hatvanéves tanáromnak? (23 évesen)

Idősebb tanáraimnak (60-as férfiak) előbb nyújtottam kezemet kézfogásra vakáció előtti elköszönésnél. Nagyon örültek neki. A testvérem azonban azt mondta, hogy ez nem illik. Azóta nem nyújtom nekik a kezem, ők sem nekem, de látszik rajtuk, hogy azt várják, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!