Az emo tényleg érzelmes stílus volt?

válasza:

válasza:Az emo stílusnak kb. annyi köze volt/van az érzelemhez, mint Sztálinnak az acélhoz. De igazából mindenre igaz az, hogy lehet ideákat kötni hozzá, de akkor is azokon az embereken múlik, hogy mit hoznak ki belőle, akik képviselik. Az emo szigorúan véve csak egy hajviselet volt, amit bárki megcsinálhatott magának. Talán annyiban különbözik a mai hajviseletektől, hogy az emohoz kapcsolódott zenei stílus is, pl. blessthefall, Bullet for my Valentine, Bring me the Horizont, Asking Alexandria, Alesana... stb, de Magyarországon az emo stílust képviselők elenyésző részét érdekelte az emo/screamo zenei stílus, a legtöbben csak divatból vették át a hajviseletet meg az öltözködést, egyéb stílusjegyeket (szegecses öv, festett körmök). A másik, hogy kb. ez volt az első stílus, amely szerint a férfiak nőiesen öltözködtek vagy nőies hajviseletük volt. Teljesen hetero férfiak is. De akkoriban ez még érzékenyebben érintette az embereket, főleg közép-kelet európában vagy még keletebbre. Ma talán már kicsit megszokottabb, ha a férfiak is járnak fodrászhoz vagy kozmetikushoz (bár ez igazából inkább azért van, mert rájöttek a divattervezők, hogy ebből is lehet pénzt csinálni).
Amúgy mellesleg Magyarországon egész jó emo stílussal összhangban lévő zenekarok voltak. Claps for Caroline, Beware Aphrodite, Madison Paradox.

válasza:

válasza:"Az emo tényleg érzelmes stílus volt?"
kábé úgy, mint ahogy az önsajnáló incelek magukat "érzelmes fiúnak" tartják. leginkább az épp világfájdalmas szakaszukban járó kamaszok kattantak rá

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Sun S6 van nekem,nem tudom mennyiben számíthat az erőssége,mert 168 wattos.
Siófokon keresek olyan szalont, ahol egyidöben vagy kb egyidöben tudnak fogadni engem meg a lányom. Én arckezelést szeretnek, a lányom pedig müszempillakat szeretne építetni.
A válaszokat előre is köszönöm!
2 féle Körömdesign Hosszabbító Gél-t, 1 Tartós Modellező Gél-t választottam. Fizetés előtt ellenőriztem a kosaramat és ezeknél a termékeknél "Sajnáljuk, a kiválasztott termékeknél nem áll rendelkezésre az átvételi lehetőség." kiírás volt. Nincs több magyarázat. Most is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!