Csak engem hagy ennyire hidegen a műköröm nő létemre vagy csak ennyire rossz helyen mozgok?

válasza:“ Csak a jelenség gyakorisága érdekelt,semmi más.”
Gyakori. Te is látod más nőkön. De mit érdekel téged, hogy kinek van vagy nincs műkörme? Ha te nem akarsz, nem csináltatsz, ennyi. Senki nem fog ráerőszakolni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem vagy fehér holló, pl. én sem vágytam soha rá, nem érdekelt, nem láttam szépnek, de valószínűleg az is közrejátszik, hogy nekem szép vastag, egészséges körmeim voltak mindig is, akié gyenge, vékony, "csúnya", az érthető ha más megoldásokat is nézeget.
Nem szeretek általánosítani, de azért tipikusan alacsonyabb iskolázottság és/vagy társadalmi helyzet jellemzi azokat, akiknek ez életük egyik központi témája a műköröm és/vagy gagyi, hivalkodó, túlzóan hosszú vagy díszes. Akiket én ismerek műkörmöt viselőket azok nem ilyen körökbe tartoznak, és nekik rövid, szolíd francia vagy natúr van, ha sötétebb akkor még inkább rövid, sötét bordó/vörös vgy sötét kék/zöld, esetleg évszakhoz/ünnephöz kötödő, de az is szolíd, kultúrált mintájú.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mármint nekem nincs nagy körmöm, igazán nagy sose volt, de az újbegyeimen van a papír, ha törlök, ergo nem lenne útba a köröm. Aki szerint kérdéses a nagy körömmel a sggtörlés, az amúgy hogy csinálja? Az ujja hegyére teszi a papírt, és kapargál? Vagy a körmével szedi ki? Vagy mizu?
Cégnél a nők 80%anak van ilyen csilivili mintas szines karmocskája. Ez miért jó? Miért nem szép a sima natúr ápolt köröm? Mi a szép abban hogy szines a körme?
Nálunk nagy divatja van a mukoromnek. Kb a nők háromnegyedén az van
Most láttam egy Facebook csoportban ezt a kérdést, hogy jelentkezzen, akinél egyik sincs. Sokan büszkén írták, hogy nekik egyik sincs, csak fodrászhoz jár, a többi nem érdekli. Miért lesz valaki műnő azért, mert a 3 közül az egyik vagy esetleg mindhárom meg van neki...
Van most egy lehetőségem arra, hogy kitanuljam ezt a szakmát és picit kedvezőbb feltételekkel eltudjak helyezkedni egy szalonban mint vállalkozó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!