Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hi babyk❤️ a segitsegeteket...

N_Sara11 kérdése:

Hi babyk❤️ a segitsegeteket szeretnem kerni(legfokeppen Barcsiak) hogy tudtok-e jo mukormost aki szepen es elfogadhato arban dolgozik?? mert talaltam egyet de nem bizom benne hogy valaszol a heten mivel elegge surgos lenne.

Figyelt kérdés

júl. 6. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerinted hány barcsi jár ide? Retardált
júl. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Fertőtlenítés közben szabad-e mozgatni vagy forgatni a piercinget, vagy inkább nem ajánlott? Illetve,ha már meggyógyult a piercing, akkor saját...

Frissen szúrt (patkó) daith piercinggel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A piercing 26-án lett szúrva, testvéremmel együtt szúrattuk. Eltérő véleményeket olvastunk, ezért érdekelne, hogy mi az, ami valóban helyes.

Kozmetikus lemondta az időpontomat, nekem kellene újat kérni?

Betegség miatt több mint 2 hete lemondta az időpontomat. Azóta sem ajánlott másikat. Vagy nekem kellene újat kérni?

Klimax miatt behelyezett piercingről szeretném a tapasztalataitokat kérni.Ki hol csináltatta meg?Műszeres beméréssel vagy műszeres bemérés nélkül...

Azért kérek ebben a témában véleményeket S tapasztalatokat mert sajnos engem is elért ez a nyavaja S gyógyteázgatni meg gyógyszerezni nincs kedvem.Ez az egy dolog a piercing ami leggyorsabb és legegyszerűbb segítcségnek bizonyul ha egyáltalán tényleg segít.

Fél centi hosszú saját, természetes körmömre lehet a körmösnél csak géllakkot kérni?

Néhánynak körmömnek lefelé görbülő formája van. (Karvalyköröm?) Vagy ha mindenképp hosszú körmöt szeretnék akkor javasolt rövidre vágni és újat építeni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!