Hi babyk❤️ a segitsegeteket szeretnem kerni(legfokeppen Barcsiak) hogy tudtok-e jo mukormost aki szepen es elfogadhato arban dolgozik?? mert talaltam egyet de nem bizom benne hogy valaszol a heten mivel elegge surgos lenne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Frissen szúrt (patkó) daith piercinggel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A piercing 26-án lett szúrva, testvéremmel együtt szúrattuk. Eltérő véleményeket olvastunk, ezért érdekelne, hogy mi az, ami valóban helyes.
Betegség miatt több mint 2 hete lemondta az időpontomat. Azóta sem ajánlott másikat. Vagy nekem kellene újat kérni?
Azért kérek ebben a témában véleményeket S tapasztalatokat mert sajnos engem is elért ez a nyavaja S gyógyteázgatni meg gyógyszerezni nincs kedvem.Ez az egy dolog a piercing ami leggyorsabb és legegyszerűbb segítcségnek bizonyul ha egyáltalán tényleg segít.
Néhánynak körmömnek lefelé görbülő formája van. (Karvalyköröm?) Vagy ha mindenképp hosszú körmöt szeretnék akkor javasolt rövidre vágni és újat építeni?
Könnyű vele dolgozni? Zselés körömre használható?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!