Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pandora gyűrű cserélés?

Pandora gyűrű cserélés?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek rendeltem egy pandora gyűrűt, viszont rossz a méret. Ez alapjáraton nem lenne gond, de nem a rendes pandora oldalról rendeltem hanem valami jutaoraekszer.hu-rol. Adtak jótállási papirt, blokkot, illetve mindent amit ilyenkor szoktak adni egy pandora gyűrűhöz. (tehát real) Viszont nemtudom hogy ezt ki lehet-e cserélni pandora üzletben ilyenkor. Segitség 😫

júl. 9. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold túl. A jutaoraekszerrel vedd fel a kapcsolatot, nekik fogod tudni visszaküldeni.
júl. 9. 16:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem. Ott tudod kicserélni, ahol vetted. Ott viszont természetesen igen, online vásárlás esetén vissza lehet küldeni indok nélkül is.
júl. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Septum piercinget mikor lehet kicserélni?

Sziasztok! Május elején csináltattam a septumom, és szeretném kicserélni az alap ékszert egy karikára. Mennyi idő elteltével lehet kicserélni? Illetve melyik típusú piercinget tegyem bele, ha gyakran vissza szeretném tenni az alap ékszert is? (nagymamám nem tud...

Helix piercing vékonyabbra cserélése? Örökre megmarad a nyoma?

Sziasztok, pár napja lövettem helix piercinget és imádom :), azonban volna pár kérdésem. Lehetséges vékonyabb karikára váltani, és ha igen, mikor célszerű? Ténylrg egy év amíg teljesen begyógyul és lehet cserélgetnu ékszereket? Illetve ha begyógyult és kiveszem,...

Műköröm csiszológép fej cserélés probléma?! Tapasztalat?

A CN Proff Drill műköröm csiszológépnél problémám akadt. Szinte lehetetlen fejet cserélni a csiszológépben. De ez csak egy kis ideje áll fent. Eddig semmi baja nem volt. Most viszont szinte, csak erőszakosan tudtam kivenni a fejet ,és a berakáshoz is nagy erő...

Fülbelövetés és cserélés (? ) Bőv. Lent

Tegnap lövettem ki a fülem, fent a porcos résznél, és azt szeretném megtudni, hogy a belőtt fülbevalót, mennyi idő után lehet ott kicserélni? 4-6 hétről tudok, ez igaz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!