Hogy lehetett ilyen sikeresen kondicionálni a tini csajokat?
Úgy értem, hogy a többségüknek csak a birkafar sérós, bő halászgatyós, gagyi sportcipős srácok tetszenek.
Strandon is mindig látom. A csaj kb. kisestélyiben van a mellette lévő trógert meg, aki horgászathoz öltözött jobb helyeken az ajtón nem engednék be.

válasza:Ez az oldal gondolom az ilyen kérdések megvitatására van. Engedtessék már meg arra is használni. A sok bfostt az utasom, jajj mit csináljak a kocsimmal 30 oldalon át mellett.
Ez sokkal minőségibb kérdés. És igen látom, h mit gondolsz. Nem kell ötezerszer leírni ugyanazokkal a szavakkal. Hagyjuk érvényesülni a máshogy gondolkozókat is.
Bizony fontos vagyok ezt eltaláltad. Ahogy minden embernek annak kéne éreznie magát. Mondjuk ez más téma.

válasza:"Attól nem lesz valaki igényes, h birka sgget rakat a fejére, és babrálgatja, mintha nő lenne. Vagy túlméretezett halázsgatyókban csapatja. Nálunk az ilyet igénytelen csövesnek gondolták."
nálatok lehet, hogy igénytelenségnek gondoljátok, de a mai fiataloknak ez a menő és láthatóan sok csajnak be is jön. gondolom a te frizurádról és ruházatodról meg azt gondolja a mai fiatalság, micsoda boomer csöves... ezzel még egy öreglányt se szedsz össze
Ki használja még a boomer szót? :D Valahol 50-60 közöttiek, akik megmaradtak anyuci pincéjében és most a tini csajokra csorgatják a nyálukat, így igyekezve bevágódni náluk.
A kinézetem köszi elég jó ahhoz, h jól fizető, bizalmi állásom legyen és intim kapcsolatom amikor igénylem.
Nem olyanok ízlésének akarok megfelelni, ahogy egyik egészséges ember se, akiknek az etalon egy szétdrogozott zs kategóriás celebecske. Szerencsére néhány fiatal is meghaladja ezt a szintet és tudja mi a stílus.

válasza:És te aki a gépeddel állsz romantikus kapcsolatban? :D Az mihez mérten marad el? Azt is csak akkor, ha az ősök nem nyitnak rád így 50 éves létedre.
Tudod, lehet, h ez meghaladja a képességeidet, de engem érdekel bizonyos jelenségek miértje. Ezért is tettem fel a kérdést, h ki mit gondol erről.
Te leírtad a véleményed, de csak nem hagyod abba. Elég volt már. Látja mindenki. Most jöhet a többiek véleménye.

válasza:"Tudod, lehet, h ez meghaladja a képességeidet, de engem érdekel bizonyos jelenségek miértje."
téged nem a dolgok miértje érdekel. te szimplán megerősítést keresel a frusztrált rögeszméidhez, hogy a mai tinifiúk milyen kis nyomik.

válasza:"Ez az oldal gondolom az ilyen kérdések megvitatására van"
Csak épp te nem megvitatsz semmit, hanem dühödten fröcsögsz egy szimpla divatirányzatra, és visítva erőlködsz tovább akkor is, amikor mindenki más elmagyarázza hogy miért értelmetlen az egész, amit írsz.
Ki erőlködik itt? Te térsz mindig vissza vernyogva, szánalmasan amikor már rég nem reagálok. Miért ilyen fontos ez neked?
Mindenki elmagyarázta? :D Mármint te és a kamu profiljaid meg az a másik válaszoló? Az igen.
És mit magyaráztatok el? :D Tövig nyaltatok ismeretlen birka hajúaknak a legkisebb válasz nélkül a kérdésemre.
Lehet, h inkább a pszichológiai témakörbe kellett volna kiírnom. Ott talán elkerültetek volna.

válasza:"de engem érdekel bizonyos jelenségek miértje"
Rég meg lett válaszolva a miértje, de csak tovább ócsárolod a maifiatalokat, rosszabb vagy mint a 80 éves öreganyám, ő tized ennyit se problémázik azon hogy a mai kamaszok ugyanúgy néznek ki mint a 60 évvel ezelőttiek...
Kapcsolódó kérdések:
Hogy definiálnád őket, milyennek látod őket?
Milyen tulajdonság vagy viselkedés?
19F Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve tényleg kisfiús fejem van igazán. 193cm magas vagyok és 82 kiló. Küldök képet privibe ha segítetek mert szeretném ha véleményeznétek.
Pont ma szóltam egy csitrinek, nem bunkón, hogy kienged-e mert miatta nem tudtam leszállni a villamosról. Erre mondta nekem flegmán hogy kienged. Általában nem vagyok ilyen, de most én is visszaflegmáztam neki hogy csak szóltam neki. De ez most csak 1 példa a sok...
43 éves testben egy 15-16 éves elme. Nulla szociális készséggel. Se iskola se szerelem se szex se semmi.
Nekik ott van 100 netes oldal, de mind sír, hogy magányos. Nem értem, nekünk a net nélkül is ment a társkeresés, élőben odamentünk a lányhoz. Mi változott? Nekik miért nem megy ez a megoldás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!