Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha hülyén, idiótán nézel ki...

Ha hülyén, idiótán nézel ki fotókon akkor az azt jelenti ronda vagy? Aki szép az fotókon is szép?

Figyelt kérdés
aug. 29. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Igen.
aug. 29. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem feltétlen... Teljesen mást eredményez egy rosszul elkapott pillanat, meg egy tökéletes körülmények között megkomponált mű.
aug. 29. 14:58
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem feltétlenül
aug. 29. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
#2 hagyd, nem erdeklik a valaszok, csak azt akarja kihozni belole hogy a gyonyoruszep lanyok ot levegonek nezik mert amugy ocsmany ronda es ugye hogy micsoda igazsagtalansag ez es erts mar vele egyet!
aug. 29. 15:11
 5/11 igazadvan válasza:
22%
Incel warning.
aug. 29. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Van akinek nincs fotöarca, én is ilyen vagyok. Nem vagyok csúnya, de a képeken borzalmasan nézek ki
aug. 29. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem feltétlen. Van, aki nagyon nem fotogén, mert nem tudja, hogy kell beállni, szégyellős stb. Meg a fotós se mindegy, apukámat pl imádom, de borzasztó képeket készít mindenkiről.
aug. 29. 18:11
 8/11 anonim válasza:
35%
Hát annak venném, hogy ha nincs sok jó képem róla
aug. 29. 23:35
 9/11 anonim ***** válasza:
30%

a legprofibb iphone kamera is lehet, de nem készül rólam jó kép.

Egyszer volt egy profi fotós aki egy esküvőn készített képet, na azon jól néztem ki arcra fejre is tetszettem magamnak.

De amit ugyanott mások készítettek na az borzasztó..

Nem vagyok fotogén, és ezt többen őszintén meg is mondták, hogy képeken rosszul festek, online társkeresés értelmetlen is.

aug. 30. 08:56
 10/11 kriszpo ***** válasza:
0%

Nem. Nem jelenti azt.

Ne fényképeket nézegess!

Nézz a tükörbe! Szépnek látod magad? Mások szépnek látnak? Mi a szépség? Kinek mi a szép?

Ha valaki a fényképeken jól néz ki, az még nem jelenti azt, hogy az életben is. Lásd retusált Facebook képek, pl.

Különben is: "Az aki szép, az reggel is szép. Amikor ébred. Még ha össze is gyűrte az ágy..."

szept. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kaphatnék válaszokat a nőkkel kapcsolatosan, hogy miért mindenki irigy/féltékeny a szép lányokra,mint én?! Már unalmas, hogy mindenki ugyanazt akarja...

A feltett kérdésemmel az a szándékom lenne, hogy válaszokat kapjak a nőkkel kapcolsatos kérdésekre, miért a szép nők a fő célpont, mi a pszichologiai oka mind annak amit kapunk. Miért alakult ki a nőkkel szembeni irgység? Hogyan állítsuk meg vagyha nemis megállitani...

Barátkoznál olyan ellenkezű neművel, aki nem egy szép ember?

A kérdés furának tűnik. Hiszen mi köze a külsőnek a barátsághoz? Hát, sorolom, hogy én hogy látom. 1. Férfi-nő baratságnál előfordulhat, hogy valamelyik fél beleszeret a másikba. Az meg elég frusztráló lenne nekem, ha egy előnytelen külsejű nő szeretne belém, az...

Lány osztálytársamnak azért nincsenek barátnői mert kiemelkedően szép és dekoratív?

Egy tökéletes külsejű lányról beszélünk, magas, hosszú hajú vékoky de formás, gyönyörű arcú, szép ruhámat hordó lányról. Az osztályban egy lány se szól hozzá. Külső terén minden lányt messze le igáz. A többi lány barátkozik a többivel. Minden fiú végignéz rajta(köztük...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!