Ez valami fétis szerűség?
Figyelt kérdés
Már régen is észrevettem, de engem nagyon beindítanak az ilyen bőrcsizmák, bokacsizmák. Még egészen kiskoromban is sokat nézegettem őket, és már odaíg jutottam hogy fiatal fiú létemre (17 vagyok) veszek egy női bokacsizmát a méretemben, mert egyszerűen nagyon izgat, és vágyok egyre, csak nemtudom hogyan oldjam meg, hogy szüleim ne furcsállják, és ne nézzenek hülyének :D. Ez fétis igaz? Na és szerintetek hogy oldjam meg?aug. 30. 13:56
3/4 A kérdező kommentje:
Neeem az ilyen bőrvsizmák, chelsea csizmák stb de gumicsizmák is izgatnak. Na de hogyan oldjam meg hogy szüleim ne nézzenek hülyének :D
aug. 30. 19:19
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Hát titokban próbáld csinálni amikor nem láthatják :D Gondolod hogy hülyének néznének? xD Hát én is van amit kipróbálnék de pont ezért nem merem megtenni mert elítélnének :P
Kapcsolódó kérdések:
Hol kapható a linkelt képen látható válltatyó szerűség?
Ilyet keresek. Nem hasitasi, az fix. De mi ez konkrétan és hol kapható?Vagy olyan kis szütyő ami övre csatolható és belefér mondjuk egy kis toll, öngyűjtő, cigis doboz.
Hol lehet kapni 80-as éveki pulcsi kabát szerüséget?
tudjátok ilyen oversize-os kabát hol lehet kapni bp-n?
Lassan három hete szúrattam az orrpiercingem de egy kis bogyó szerűség nőtt mellé, mit tegyek?
Eddig semmi baj nem volt ,orvosi acelbol van a piercing , egy hetet kis bogyo vegu piercing volt benne , de az folyton kiesett , utanna lett ilyen kampo vegu. Ugy kezelem ahogy mondta a piercinges , de aggodom , nagyon csunyan nez ki .
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!