Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » DM pontszorzós napok. Sokakat...

DM pontszorzós napok. Sokakat nem engedett rendelni a rendszer. Kapott bárki bármilyen visszajelzést a DM-től ezügyben?

Figyelt kérdés
szept. 1. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont tegnap rendeltem emiatt és egyik ismerős is. Nekünk nem volt gond. Nem gondolod, hogy egy ekkora vállalat ezzel rontja magát, hogy meghírdet valami kedvezményt online rendelésre és ezért nem enged rendelni.
szept. 2. 12:03
 2/2 A kérdező kommentje:
az online rendszer nem engedett, nem a vállalat....
szept. 4. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

A professional ha elutasítanak azt visszajelző a rendszer?

Szóval jelentkeztem állásra jelenleg az elküldött mellett megjelent a munkaadó megtekintette ha esetleg nem rám esik a választás akkor azt is visszajelző?

Egy 6V-os rendszerben hogyan lehetne készíteni egy egyszerű kevés energiát igénylő töltés visszajelzőt?

Röviden tömören a következőt szeretném: adott egy 6V led. Azt szeretném ha akkor világítana ha nincs töltés.Ezt meg lehetne oldani a következőképpen?Egy olyan relével aminek az egyik áramkörére rákötném a ledet (alap helyzetben zárt relé kell gondolom) és ha nincs...

Eddig Eset Smart Security-t használtam most Eset Internet Security-re váltanék, mi ez az ESET Live Grid visszajelzési rendszer?

Elolvastam amit róla írt, de nem igazán értettem. Valaki el tudná magyarázni? Köszönöm!

Szavazó, visszajelző rendszer előadáshoz?

Üdv! Oktató vagyok és szeretném a hallgatóimat kicsit bevonni néha az előadásba. Erre azt a módszert szeretném használni hogy bizonyos kérdésekben megkérdezném a hallgatókat. Most már kb. 7/10 ember tabletre jegyzetel emiatt úgy képzelem, hogy van egy applikáció amibe...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!