DM pontszorzós napok. Sokakat nem engedett rendelni a rendszer. Kapott bárki bármilyen visszajelzést a DM-től ezügyben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval jelentkeztem állásra jelenleg az elküldött mellett megjelent a munkaadó megtekintette ha esetleg nem rám esik a választás akkor azt is visszajelző?
Röviden tömören a következőt szeretném: adott egy 6V led. Azt szeretném ha akkor világítana ha nincs töltés.Ezt meg lehetne oldani a következőképpen?Egy olyan relével aminek az egyik áramkörére rákötném a ledet (alap helyzetben zárt relé kell gondolom) és ha nincs...
Elolvastam amit róla írt, de nem igazán értettem. Valaki el tudná magyarázni? Köszönöm!
Üdv! Oktató vagyok és szeretném a hallgatóimat kicsit bevonni néha az előadásba. Erre azt a módszert szeretném használni hogy bizonyos kérdésekben megkérdezném a hallgatókat. Most már kb. 7/10 ember tabletre jegyzetel emiatt úgy képzelem, hogy van egy applikáció amibe...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!