11/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem kéne grimaszolni szerintem, mert ettől baromi fura fejed lesz..amúgy nem vagy csúnya, átlagos vagy szerintem, de tényleg fiatalabbnak tűnsz, olyan 10-11 évesnek saccoltalak volna. De ennek majd később még örülni fogsz:D
12/19 anonim válasza:
Tényleg nagyon kislánynak tűnsz, szerintem ez főleg a semmilyen frizurád, gyerekes öltözködésed miatt is van.
Ja meg egy kicsit pufi az arcod, a kezeden is látszik hogy valószínűleg nem mozogsz eleget, kis felesleg van rajtad, ezen is javíthatnál és kevésbé pufi arccal talán már nem néznél ki úgy mint egy nagyra nőtt csecsemő. És ezzel nem megsérteni akarlak... :X Amúgy nem vagy csúnya.
13/19 anonim válasza:
Ez a tükörben pózolás szörnyű.
Az első kép tök homályos.
Nagyon fiatalnak tűnsz, gyerekekről nem lehet igazán véleményt írni:D
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy képzeld van frizurám xy válaszoló,vagyis csak ilyen lépcsőzetes vagy milyen xd ,csak nem szeretem kiengedve hordani. A legfrisebb kép az első,az öltözködésem olyan most.
2014. máj. 6. 18:39
15/19 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki, de mosolyoghatnál valahogy :)
16/19 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű vagy:$ ^^ :) Igaz, hogy kicsit idősebb vagyok, de 14-évesnek néznek sokan. 17/F
17/19 anonim válasza:
Jó, oké, értjük, a csücsörítés sokkal gázabb, de nem kevésbé gáz ez a félrehúzott száj sem, mert így meg olyan vagy mint aki értelmi sérült.
18/19 Kegyetlen Igazság válasza:
Pocsék manipulált kép, ostoba tinir.ibanc arckifejezés és póz. Ezek nélkül sokkal jobb képek készülhettek volna.
Amúgy abszolút átlagos vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!