Nekem nem. Ez már sajnos nem az, hogy "felszedtem egy pár kilót karácsonykor", és nem is egészséges, de elítélni sem kell, csak megpróbálni változtatni.
Sportok közül az úszást ajánlom, az könnyebb eleinte, mint pl a futás.
A táplálkozást is megváltoztatnám, nem csak a súly, meg az egészség, hanem a narancsbőr miatt is.
Nem azt mondom, hogy extra vékonyra kell fogyni koplalással, hanem egy új életmódot kialakítani, és szépen lassan átalakulni. (ha csodadiétákba kezdesz, amennyit lefogysz, 2x annyit hízol vissza később...)
ezen csak ott nem hajtogatsz puncit magadnak, ahol nem akarsz
praktikus :D
Undorító, ha valakinek annyira nincs önuralma hogy hagyja idáig fajulni a dolgokat..
Ha feltetted a képet, nyílván tudod, hogy változtatnod kell ezen. Nem tudom hány kiló vagy, de ha egy huszast ledobnál, tökéletes lennél. Itt a nyár, ideje tenni érte! Kérd ki szakember segítségét, állítsatok össze egy edzéstervek, és gyerünk! Túl fiatal vagy ahhoz hogy így élj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!