Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek tetszik ez az alak?

Kinek tetszik ez az alak?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 6. 21:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem. Ez már sajnos nem az, hogy "felszedtem egy pár kilót karácsonykor", és nem is egészséges, de elítélni sem kell, csak megpróbálni változtatni.

Sportok közül az úszást ajánlom, az könnyebb eleinte, mint pl a futás.

A táplálkozást is megváltoztatnám, nem csak a súly, meg az egészség, hanem a narancsbőr miatt is.

Nem azt mondom, hogy extra vékonyra kell fogyni koplalással, hanem egy új életmódot kialakítani, és szépen lassan átalakulni. (ha csodadiétákba kezdesz, amennyit lefogysz, 2x annyit hízol vissza később...)

2014. máj. 7. 08:37
 32/39 anonim ***** válasza:
94%
Hát figyelj, szerintem ez már sok. Étkezz EGÉSZSÉGESEN és mozogj, ne görcsölj rá a fogyókúrákra, mert felesleges. Érezd jól magad a bőrödben és a megfelelő mozgással, helyes táplálkozással "magától" lemennek majd a felesleges kilók. A gonoszkodó emberekkel meg ne foglalkozz. Aki pedig csak ilyen primitív hozzászólást tud ide biggyeszteni, csak saját magát írja le.
2014. máj. 7. 08:58
 33/39 anonim ***** válasza:
60%

ezen csak ott nem hajtogatsz puncit magadnak, ahol nem akarsz

praktikus :D

2014. máj. 7. 09:29
 34/39 anonim ***** válasza:

Undorító, ha valakinek annyira nincs önuralma hogy hagyja idáig fajulni a dolgokat..

Ha feltetted a képet, nyílván tudod, hogy változtatnod kell ezen. Nem tudom hány kiló vagy, de ha egy huszast ledobnál, tökéletes lennél. Itt a nyár, ideje tenni érte! Kérd ki szakember segítségét, állítsatok össze egy edzéstervek, és gyerünk! Túl fiatal vagy ahhoz hogy így élj..

2014. máj. 7. 18:37
 35/39 anonim ***** válasza:
:/
2014. máj. 8. 20:59
 36/39 anonim ***** válasza:
Ha magas is vagy hozzá, mocskosul bejön...
2014. máj. 8. 22:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Megdugnálak.
2014. máj. 9. 20:23
 38/39 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon:))
2014. júl. 19. 17:55
 39/39 anonim ***** válasza:
Ez nem alak..De ha te így jól érzed magad,engem nem zavar.Én viszont nem tudnék így élni, simán tehetnél azért hogy csinos legyél :D Soha nem értettem az ilyen embereket,mert ahogy előttem is írták páran, ez az egészségtelen táplálkozás miatt van,nem a karácsonyi svédasztal műve..Szóval, egyél egészségesen, és mozogj,sportolj.Annyi szórakoztató sportág van,amivel tökéletes eredményt érhetsz el, és jól is érzed magad közbe. Szóval,hajrá :)
2014. aug. 28. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!