Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a kis mell?

Nagyon gáz a kis mell?

Figyelt kérdés
75/A a méretem, és így 17 évesen eléggé zavar. sokszor látom h a nálam fiatalabb lányok milyen adottságokkal rendelkeznek, és mit ne mondjak, néha azért irigykedem, mert tudom h a pasiknak ez is számít...
2014. máj. 6. 23:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Szerintem van olyan pasi aki a kis melleket szereti. Szerintem egyáltalán nem gáz. Akinek nagyok a mellei már kisebb korban is az a túlérett. Az a nem jó. De egyének válogatják hogy kinek mi tetszik.
2014. máj. 7. 00:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de igazából nem számít.:) Nekem 70/AA, még is van barátom több mint két éve, pedig csak 16 évesek vagyunk. Rá kell edzeni a popsira, és szeretni kell a testünket, ennyi a titka, nem nehéz leküzdeni a kis mell komplexust.:)
2014. máj. 7. 00:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. máj. 7. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Van aki pont a kisebb melleket szereti, pl. én is :)

19/f

2014. máj. 7. 00:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőek elmondták amit én is gondoltam. Valakinek majd pont ezért fogsz tetszeni. :)
2014. máj. 7. 00:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Igazából annyira nem számít, persze nem baj ha picit nagyobbacska, de ez már csak hab a tortán az én esetemben.

Ha összeakarnék jönni egy lánnyal akkor kizáró tényező lehetne pl. az arca vagy az alakja, de a melle az nem.

2014. máj. 7. 00:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Legalább sose fog lógni és egy csomó ruhát felvehetsz amit nagy mellel nem lehet.
2014. máj. 7. 01:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Egyébként nem, nem ez számít a pasiknak.

Különben meg ki a tökömet érdekelnek a pasik? :D De komolyan, tényleg azzal akarod eltölteni az életedet, hogy random férfiaknak megfelelj?

2014. máj. 7. 10:04
 9/12 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, de annyira nem számít. az A az már jó, kis cuki, és gondolom nem is lóg, úgyhogy biztos jó.

buta vagy, hogy nem tudod elfogadni magad, és irigykedsz! ne legyél már ilyen, nem jó, ha nincs önbizalmad!

21f

2014. máj. 7. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg 75AA, és nem zavart sose. Tudod miért? Mert így is mindig tetszettem a fiúknak. Annyira nem számít, ez is csak egy részed a sok közül, a pasik meg az egészet nézik, ha szép sportos vagy és vékony akkor úgyis oda lesznek érted. Na meg ki a fenének kéne olyan pasi aki mellméret szerint választ barátnőt, mert tuti vannak ilyenek, akiknek csak a nagymellűek a jók, de örülök hogy nem vagyok a célpontjuk. Nekik nem is szeretnék tetszeni.
2014. máj. 7. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!