Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez miért van, én vagyok ízlés...

Ez miért van, én vagyok ízlés ficamos?! 17/F

Figyelt kérdés
Nézem a lányokat akikért annyira odavannak meg 150-200 lájk a képeiken és egyszerűen nem értem a miértjét. Vannak szépek, persze. De mostanában akiket látok így távoli ismerősök meg minden, szerintem nagyon csúnyák és mégis fel vannak kapva, ráadásul a legtöbbje beképzelt is, pedig én ránézek és menj már.. azokkal a lányokkal akiknek meg tényleg szép az arcuk és az alakjuk is rendben van meg semmi extra nem történik, nem ajnározzák őket, van pár komment meg lájk barátoktól, a közéletben is csak úgy elvannak, míg a csúnyák össze-vissza vergődnek. nem arról van szó, hogy ízlések és pofonok, mert ha akkora orra van a csajnak, hogy alig fér el a fején vagy ha semmi szája, stb. az csak feltűnik már másnak is.
2014. máj. 8. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Az embereknek eltérő az ízlése.

Van, aki a barnákat szereti, más a szőkéket.

Van, aki a vékonyakat, más a kövéreket.

Van, aki az alacsonyokat, más a magasakat.

Te sem tetszel mindenkinek.

2014. máj. 8. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a külső hanem a belső számít: átértelmezve: akármilyen ronda vagy, ha beképzelt vagy vagyis izé magabiztos akkor el tudod adni magadat...

Ha szép vagy, de nem dicséred agyon magadat, hanem csöndb

2014. máj. 8. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem a külső hanem a belső számít: átértelmezve: akármilyen ronda vagy, ha beképzelt vagy vagyis izé magabiztos akkor el tudod adni magadat...

Ha szép vagy, de nem dicséred agyon magadat, hanem csöndben szerényen el vagy, senki nem fog észrevenni, ha észre vesz is inkább a nagyobb szájúhoz húz...

Ez másik emberi hiányosság, az ízlések és pofonok is helytáll a válaszok között azért...

2014. máj. 8. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
2 és 3 vagyok, bocsánat meghalt a netem, ezért ment el a fele elsőre...>.<
2014. máj. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!