Én vagyok túl alacsony, vagy ők túl magasak?
11-es,
Nem a 3 centi, hanem hogy már most 3 centi, mi lesz, mire ők is annyi idősek lesznek mint én? 20 évesen majd felnézek a 16 évesekre mert fél méterrel nagyobbak?
ők nőttek nagyra.
Magyarországon a nők átlagmagassága 164 cm, tehát még te is 3 centivel nagyobb vagy az átlagnál.
ha már megjött a menzeszed, akkor már nem fogsz nőni. Tévhit h 2x éves korunkig növünk. 24 vagyok és 155!!! centi. Szinte bármit megadnék plusz 10 centiért...
az, hogy mindenki magasabb nálam az csak az egyik baj... Senki sem vesz komolyan, a pasik utálják az alacsony lányokat, nekik a magas, hosszú lábú lányok jönnek be, és senki nem mondja, h ez nem így van, és nem nézi meg őket... -.-"
Persze fogadd el, mert nem tudsz vele mit csinálni... de el lehet ezt fogadni??? Mekkora szívás már!!
Persze éljenek a magassarkú cipők, meg a jó faszik. Csakhogy, a jó faszik elnézned feletted...(szó szerint) nem rohangálhatsz tűsarkúban a nap 24 órájában... vásárolni se vásárolhatsz önfeledten, mert egy alacsony lánynak meg kell fontolni h miben nem néz ki még alacsonyabbnak... a nadrágokból mind fel kell hajtani... és még sorolhatnám...
persze ezt hiába mondanom azoknak akik 165 felett vannak... azok majd jól lefujjognak, h nem számít a magasság... a túrót... igenis számít... :(
l/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!