Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én vagyok túl alacsony, vagy...

Én vagyok túl alacsony, vagy ők túl magasak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 167 cm...13-14 évesek 170 körül vannak. Ciki ha ilyen alacsony vagyok? Vagy ők nőttek nagyra? Vannak velem hasonló magasságúak a korosztályomban, most akkor mi van?
2014. máj. 10. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
167 centivel teljesen átlagos vagy, de az a 3 centi nem lehet olyan nagy különbség
2014. máj. 10. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Én lassan 20 éves leszek és 162 centi vagyok...nem gáz...legalább könnyebb lesz magasabb pasit fogni, és kis cukinak tartanak az ismerőseim (nagy részük 180 felett van...és pasik és kötekednek-.-).
2014. máj. 10. 14:39
 13/16 A kérdező kommentje:

11-es,

Nem a 3 centi, hanem hogy már most 3 centi, mi lesz, mire ők is annyi idősek lesznek mint én? 20 évesen majd felnézek a 16 évesekre mert fél méterrel nagyobbak?

2014. máj. 10. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
én 162 centi magas vagyok 19 évesen,nem ciki ha pici vagy! :)
2014. máj. 10. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:

ők nőttek nagyra.

Magyarországon a nők átlagmagassága 164 cm, tehát még te is 3 centivel nagyobb vagy az átlagnál.

2014. máj. 10. 18:48
 16/16 anonim válasza:

ha már megjött a menzeszed, akkor már nem fogsz nőni. Tévhit h 2x éves korunkig növünk. 24 vagyok és 155!!! centi. Szinte bármit megadnék plusz 10 centiért...

az, hogy mindenki magasabb nálam az csak az egyik baj... Senki sem vesz komolyan, a pasik utálják az alacsony lányokat, nekik a magas, hosszú lábú lányok jönnek be, és senki nem mondja, h ez nem így van, és nem nézi meg őket... -.-"

Persze fogadd el, mert nem tudsz vele mit csinálni... de el lehet ezt fogadni??? Mekkora szívás már!!

Persze éljenek a magassarkú cipők, meg a jó faszik. Csakhogy, a jó faszik elnézned feletted...(szó szerint) nem rohangálhatsz tűsarkúban a nap 24 órájában... vásárolni se vásárolhatsz önfeledten, mert egy alacsony lánynak meg kell fontolni h miben nem néz ki még alacsonyabbnak... a nadrágokból mind fel kell hajtani... és még sorolhatnám...

persze ezt hiába mondanom azoknak akik 165 felett vannak... azok majd jól lefujjognak, h nem számít a magasság... a túrót... igenis számít... :(

l/24

2014. máj. 12. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!