Fehér AirMax cipők rövidnadrággal bénán néznek ki?
hát pedig alapból béna és tucat, a minap egy forgalmas buszmegállóban várakoztam, unatkoztam, így megszámoltam hány tinilányon van ilyen cipő, kb minden harmadikon..
És van akinek olyan a stílusa, hogy illik hozzá, de amúgy elég elcseszett egy cipő, gyakorlatilag a kínai cipők drága másolata, egy nagy adag villogós cipő kinézet utánzattal
1-es
Azért hordják annyian köztük engem is mert bénán néz ki, na persze.
Már a 90-es évektől divat volt, és máig megmaradt mert nagyszerű cipőről van szó.
Amúgy meg akik leszólják, kínjukba nem tudják másra fogni mint sem hogy mindenki lábán van.
Kérdező, nem csak hosszú nadrággal néz ki jól. Én is hordom már térdig érő farmer nadrággal
21F
Egy 46 ezer forintos cipo miota bena es tucat??
Ahhj de jo a magyaroknak, hogy mindenki tele van loveval es 46 ezres Nike Air cipore van penze csipobol. Mi tobb, mellzsebbol kirantva.
Hihetetlen es katasztrofa ami itt megy .
Mindenki uber gazdag akar lenni, szegeny kis proletarok, csak eppen penzuk nincs megvenni a majdnem 50 ezer forintos cipellot.
Igy hat megy az offolgatas, hogy tucat cipo es milyen ciki viselni.
Akkor tessek mar Lacoste cipot es polot is offolgatni, mert az is majd 50 rugo es arra sincs penzetek.
Idiotizmus hatartalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!