Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, nok! Hany ruzsotok/sza...

Csajok, nok! Hany ruzsotok/szajfenyetek, szemhejpuderetek van? (illetve hany evesek vagytok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 12:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

4 szájfény, 5 rúzs, 1 szemhéjpúder (amiben 4 szín van) Illetve vannak még olyan szőlőzsírjaim is, amik szájfénynek néznek ki. Abból 2 van.

16/L

2014. máj. 11. 13:08
 2/17 anonim ***** válasza:

47 rúzsom (a legtöbben alig van már csak, de nincs szívem az utolsó pár alkalomnyit elhsználni)

16 szájfényem (nem szeretem őket, mindet ajándékba kaptam, én rúzsos vagyok...szóval azokat használatlanul eltettem, hogy odaajándékozzam unokahugomnak, ha elég idős lesz hozzá)

5 12 színű palettám, 1 6 színű, 4 4 színű, 2 triom, 10 duom (nagy részének már csak a felében van szemhéjfesték), és 6 mono szemhéjpúderem van (bennük mondjuk már nem sok van, őket használom a leggyakrabban)...(meg 2 pigmentem, amit én csak a szememre használok)

19 éves vagyok (lassan 20), a szemhéjpúdereim 12 éves koromtól gyűlnek (természetesen pasztell színek), a szájfényeket folyamatosan ajándékba kapom (arra én pénzt nem adnék ki), a rúzsaimat meg az elmúlt két évben gyűjtöttem össze (természetes első sorban nude színeim vannak, a dögösebb színeket nem rég szedtem csak össze)

2014. máj. 11. 13:23
 3/17 anonim ***** válasza:
#2: Uhh, de jó lehet, hogy olyan sok rúzsod meg mindened van *--* :D
2014. máj. 11. 13:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva még sosem számoltam meg, de kb. 5 neszesszer van tele velük, bár mostanában nem használom a rúzsokat/szájfényeket, átálltam ajakápolóra, amiből kb. 8 db van, mind különböző.

27/N

2014. máj. 11. 13:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok: őszintén szólva nagyon sajnálnám a pénzt rájuk, ha nem használnám el őket mind, szóval így nem érzem pazarlásnak...meg mint említettem: a legtöbben max 2-3 használatnyi maradt már csak...A szemhéjpúder meg kimondottan kevés, mert nude színekből van egy csomó, de erősebb sminket alig tudok készíteni, mert nem akarok költeni szemhéjpúderre, amíg ennyi van, viszont kb 5 erős színem van összesen (egy fekete, egy csillámos fekete, egy sötét lila, egy sötét zöldes-kék és egy sötétzöld)...és természetesen ezekben maradt a legkevesebb már, mert őket használom gyakran kontúrozáshoz is...
2014. máj. 11. 14:57
 6/17 anonim ***** válasza:

3 szájfényem van, egy rúzsom. Ritkán használom őket, párom nem szereti. :D

Van egy 88 darabos szemhéjpúder palettám, meg még kb. 10 másik darab.

Van még 2 púderem, 3 pirosítóm, egy alapozóm, egy BB krémem, hidratálókrémek nappalra és éjszakára, egy korrektor, 10 féle szemceruza, 2 spirál, 2 tus, meg persze egy ecsetkészlet 22 darabból.

19L

2014. máj. 11. 15:39
 7/17 anonim ***** válasza:

1 rúzs, 0 szájfény, 2 szemhéjpúder amit sose használtam.

29L

2014. máj. 11. 16:02
 8/17 anonim ***** válasza:

3 rúzs plusz az egyik színből utánpótlás, 1 szájfény (azért már öreg vagyok hozzá) 1 12-es szemhéjpúder és 4 4-es.

48 vagyok.

2014. máj. 11. 17:35
 9/17 anonim ***** válasza:

0 rúzs, 1 szájfény, 4-5 szemhéjpúder.

24N

2014. máj. 12. 01:55
 10/17 Michail Mendoza ***** válasza:
0%
437 ruzsom van,658 szájfényem és 665 szemhéjpuder.Viszont van még 213 vaginapuderem és 189 segglyukfényem is.Igaz csak 2 éves vagyok,de nagyon maradi.
2014. máj. 13. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!