Csajok, nok! Hany ruzsotok/szajfenyetek, szemhejpuderetek van? (illetve hany evesek vagytok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 12:51
11/17 anonim válasza:
19 db rúzs, 7 db szájfény, 10 mono szemhéjpúder és 2 db 14 színt tartalmazó paletta.
23L
12/17 dominika72 válasza:
1 37 dbos szemhéjpúder,2,12dbos szemhéjpúder, egy 7dbos szemhéjpúder,1,4dbos szemhéjpúder,1,11dbos szemhéjpúder,2 ,6dbos szemhéjpúder,3,3dbos szemhéjpúder,15dbos ecsetkészlet,1 mono szemhéjpúder,1db rúzs korrektor,2db bb krém, 1db alapozó,6 rúzs,8 szájfény,4db ajakápoló,1 szempillagöndöritő. elég régóta gyüjtögetem ,14/L :)
13/17 anonim válasza:
hú mennyi mindenetek van!majd nézzétek meg magatokat 40-50 éves korotokra milyen szép ráncos és öreg lesz az arcotok. szerintem elég egy szolíd smink az is csak ritkán.42 éves vagyok de kb7-8 évvel fiatalabbnak szoktak nézni. nem használom se rúzst sem mást.kb fél évben egyszer.ja és a sok káros hatása ennek a sok méregnek amit magatokra kentek. erről minkább nem beszélek. jó vásárlást mindenkinek!
14/17 anonim válasza:
Azért mert ennyi mindenünk van, nem jelenti, hogy rossz minőségűek, vagy mindennap használjuk őket. Ne legyél rosszindulatú kedves utolsó, nem ismered a válaszolókat és a sminkelési szokásaikat.
15/17 dominika72 válasza:
13/14, attól hogy ennyi mindenünk van, az nem azt jelenti hogy minden egyes nap magukra kenünk hat rúzst vagy 3om alapozót... Én magamat ritkán sminkelem, de ha megfelelő módon ápoljuk az arcunkat akkor az égvilágon nem lesz semmibajunk.
16/17 anonim válasza:
Rúzs: 5 db
Szájfény: 0
Szemhéjpúder: 2 db 12-es Sleek paletta, +1 mono
Már rengeteg sminkcuccot kidobtam, meg elhasználtam, mert rájöttem, hogy semmi értelme sokat felhalmozni. Mikor volt egy rakás cuccom mindenből, nem tudtam kihasználni, csak ott jártak le. Még ezt az 5 rúzst is próbálom 2-re lecsökkenteni.
24/l
17/17 anonim válasza:
Szajfények: 14 vagy több pontosan nem tudom sok van.
Rúzs:17 körül.
Szemhéjpuder palettábol is jo sok van így pontosan nem tudom.: 14 vagy picivel több.
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!