Lányok titeket mennyire taszít az ilyen orr?
Figyelt kérdés
Kicsit ferde az orrom, és nem tetszik egyáltalán. Sokszor elgondolkodom, hogy kellene műtét, de vannak olyan időszakok amikor megbékélek egy időre és elfelejtem. Itt van 3 kép, nemtudom mennyi látszik. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2014. máj. 12. 17:20
1/3 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz. Az orrodat meg mindenki lesz4rja, de a fikát azért kifújhattad volna.
2/3 anonim válasza:
Az a bőre az orrán belül, te szerencsétlen.
Semmi gond nincs az orroddal, teljesen normális.
3/3 anonim válasza:
Uhh, a 3. kép nagyon durva azokkal az elmosódott szemekkel, tisztára mint valami kísértetfotó! Az orroddal meg semmi baj nincs, nem értem mit kifogásolsz rajta. Nekem pl sokkal jobban bejön, mint a kis szabályos, pisze orrocskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!