Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, nektek hány darab van...

Csajok, nektek hány darab van az alábbiakból?

Figyelt kérdés

Parfüm

Tusfürdő

Sampon

Ajakápoló

Szájfény

Szempillaspirál

Alapozó

Egyéb

2014. máj. 16. 14:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az egyéb alatt a fent nem említett általad használt dolgokat értem :)
2014. máj. 16. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Parfümből van kb 3 darab, tusfürdőből nem tankolok fel, mindig csak az van, amit használok, ahogyan samponból is. Szőlőrúzsból van 3, mert mindig elhagyom őket (másik táskában/kabátban van), szájfényből 1, szempillaspirálból 1 van, amit használok, a többi csak azért, mert sajnos rossz vételnek bizonyultak. Alapozót nem használok.

Egyéb dologból elég sok van :D

24/n

2014. máj. 16. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor részletezem az egyebet, mert az végül is nem olyan sok. Lábápolóból van pár... puhító, frissítő krémek, lábfürdő. Van még hajhab, lakk, hajregeneráló fújós izé... mindegyikből 1-1 db. Ja, sminktermék ami még nem volt, korrektor, abból is 1. És az én legfontosabb sminkszerem a szemöldökceruza, abból is 1. Szemceruzából van vagy 10, 2- fekete, a többi színes. De ezeket nem használom a mindennapokra, ezért is felejtettem el eddig írni.
2014. máj. 16. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
5%

Parfüm: 5 (spré deo: 3 - inkább azt váltogatom napi szinten, testpermet: 2)

Tusfürdő:8 (ajándékba szoktam kapni őket testápolóval, amit nem is használok, szóval azt mindig továbbpasszolom így ebből három van nekem)

Sampon: 2, mivel az egyik majdnem elfogyótt vettem újat

Ajakápoló: 4

Száfény: 16

szempillaspirál: 1

Alapozó: 9 (vagyis két bb egy cc egy színezett hidratáló, két folyékony - különböző árnyalatúak, egy habállagú, és egy púderré változós)

Rúzs: 47 (függő vagyok)

"5 12 színű palettám, 1 6 színű, 4 4 színű, 2 triom, 10 duom (nagy részének már csak a felében van szemhéjfesték), és 6 mono szemhéjpúderem van (bennük mondjuk már nem sok van, őket használom a leggyakrabban)...(meg 2 pigmentem, amit én csak a szememre használok) " - egy másik válaszomból idézve.

szemceruza:23 (szemkontúrok is vannak közte, színesek, fekete kettő van - csillámos sé sima)

tus: 7 (folyékony ecsetes és gumírozott aplikátoros, filces - két oldalú - zselés, tusceruza, lila, ecsetes lila)

szemhéjalap: 3 (folyékony, habállagú, és egy szörnyű minőségű amit korrektornak használok)

korrektor: 1

körömlakk: 72 (imádom őket)

19N

2014. máj. 16. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:

parfüm:2+testpermet

tusfürdő:3

sampon:4

ajakápoló:3

szájfény:5

szempillaspirál:4

alapozó:1

2014. máj. 16. 15:46
 6/11 anonim ***** válasza:

1 parfüm

tusfürdőt nem használok, 1 szappanom van

1 sampon

1 ajakápoló

0 szájfény

1 szempillaspirál amit sose használtam

2 alapozó

egyéb: 1 testápoló, 1 kézkrém, 3 szemcerka, 1 primer, 2 púder

Nem értem minek halmoznak mások mindenből... semmi szükség többre egyszerre.

2014. máj. 16. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Négyes vagyok...én nem halmozok, mindegyiket rendszeresen használom, amit nem használok egy hónapig, azt mindig elajándékozom - vagyis felajánlom unokatesóim közül valakinek, hogy érdekli-e őket, nem igazi ajándékként, ha kell nekik odaadom...általában nem romlik rám sminktermék, ugyanis ha egy hónapig nem került elő, utána se fog...kivétel a rúzs, és körömlakk, abból túl sok van ahhoz, hogy egy hónap alatt végigmenjek rajtuk, viszont őket is két havonta átnézem, hogy mire van még szükségem és mi az, amit már továbbadok...
2014. máj. 16. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Parfüm - egy van de nem használom

Tusfürdő - legalább 5

Sampon - 1

Ajakápoló - 1

Szájfény - 1

Szempillaspirál - 1

Alapozó - 2 de csak az egyiket használom

Egyéb: korrektor, tus, dezodor, hajbalzsam, fogselyem :p, szemceruza, rúzs, sheavaj, hajbalzsam, mindenből pontosan egy :D

2014. máj. 16. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Parfüm: 3-4 darab amiket rendszeresen használok

Tusfürdő: mindig aktuálisan egy

Sampon: 3, de csak mert volt rá kuponom, de ebből is csak egy szokott lenni

Ajakápoló: 4-5 valahol elhagytam az egyik kedvencemet

Szájfény: max 5, de nem szeretem a szájfényeket, inkább rúzst használok, rúzsból kb 20 darab van

Szempillaspirál: 5-7 kb, van amelyiket megvettem régebben és nem jött be, van amelyiknek egy kicsi van csak az alján, de mindig loreal million lashest használok aktuálisan

Alapozó: kb 10, de csak egyet használok rendszeresen

Púder: 5 és ebből rendszeresen 3mat használok

Szemhéjpúder: van mindenféle paletta, mono, duo, trió stb, kb 20

Korrektor: 4, abból egyet használok ritkán

Körömlakk: 20 kb

Tus: mindig egyet használok

Szemceruza: max 7 db, nem szeretem őket

2014. máj. 16. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:

parfüm: 11

tusfürdő: egyszerre kb. 2 van

sampon: 1 + balzsam

ajakápoló: 3 kb.

szájfény: 1, de ezt nem használom

szempillaspirál: 2

alapozó: -

egyéb: körömlakk 45

4 arcradír, 2 testradír, 1 púder, 1 korrektor, arckrém 2, 2 arclemosó, és 5 testvaj

Amúgy amiből sok van az azért van, mert kaptam őket, pl. karácsonyra, magamtól ennyi körömlakkot nem vennék. Plusz ezek évek alatt gyűltek össze.

2014. máj. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!