Csajok, nektek hány darab van az alábbiakból?
Parfüm
Tusfürdő
Sampon
Ajakápoló
Szájfény
Szempillaspirál
Alapozó
Egyéb
Parfümből van kb 3 darab, tusfürdőből nem tankolok fel, mindig csak az van, amit használok, ahogyan samponból is. Szőlőrúzsból van 3, mert mindig elhagyom őket (másik táskában/kabátban van), szájfényből 1, szempillaspirálból 1 van, amit használok, a többi csak azért, mert sajnos rossz vételnek bizonyultak. Alapozót nem használok.
Egyéb dologból elég sok van :D
24/n
Parfüm: 5 (spré deo: 3 - inkább azt váltogatom napi szinten, testpermet: 2)
Tusfürdő:8 (ajándékba szoktam kapni őket testápolóval, amit nem is használok, szóval azt mindig továbbpasszolom így ebből három van nekem)
Sampon: 2, mivel az egyik majdnem elfogyótt vettem újat
Ajakápoló: 4
Száfény: 16
szempillaspirál: 1
Alapozó: 9 (vagyis két bb egy cc egy színezett hidratáló, két folyékony - különböző árnyalatúak, egy habállagú, és egy púderré változós)
Rúzs: 47 (függő vagyok)
"5 12 színű palettám, 1 6 színű, 4 4 színű, 2 triom, 10 duom (nagy részének már csak a felében van szemhéjfesték), és 6 mono szemhéjpúderem van (bennük mondjuk már nem sok van, őket használom a leggyakrabban)...(meg 2 pigmentem, amit én csak a szememre használok) " - egy másik válaszomból idézve.
szemceruza:23 (szemkontúrok is vannak közte, színesek, fekete kettő van - csillámos sé sima)
tus: 7 (folyékony ecsetes és gumírozott aplikátoros, filces - két oldalú - zselés, tusceruza, lila, ecsetes lila)
szemhéjalap: 3 (folyékony, habállagú, és egy szörnyű minőségű amit korrektornak használok)
korrektor: 1
körömlakk: 72 (imádom őket)
19N
parfüm:2+testpermet
tusfürdő:3
sampon:4
ajakápoló:3
szájfény:5
szempillaspirál:4
alapozó:1
1 parfüm
tusfürdőt nem használok, 1 szappanom van
1 sampon
1 ajakápoló
0 szájfény
1 szempillaspirál amit sose használtam
2 alapozó
egyéb: 1 testápoló, 1 kézkrém, 3 szemcerka, 1 primer, 2 púder
Nem értem minek halmoznak mások mindenből... semmi szükség többre egyszerre.
Parfüm - egy van de nem használom
Tusfürdő - legalább 5
Sampon - 1
Ajakápoló - 1
Szájfény - 1
Szempillaspirál - 1
Alapozó - 2 de csak az egyiket használom
Egyéb: korrektor, tus, dezodor, hajbalzsam, fogselyem :p, szemceruza, rúzs, sheavaj, hajbalzsam, mindenből pontosan egy :D
Parfüm: 3-4 darab amiket rendszeresen használok
Tusfürdő: mindig aktuálisan egy
Sampon: 3, de csak mert volt rá kuponom, de ebből is csak egy szokott lenni
Ajakápoló: 4-5 valahol elhagytam az egyik kedvencemet
Szájfény: max 5, de nem szeretem a szájfényeket, inkább rúzst használok, rúzsból kb 20 darab van
Szempillaspirál: 5-7 kb, van amelyiket megvettem régebben és nem jött be, van amelyiknek egy kicsi van csak az alján, de mindig loreal million lashest használok aktuálisan
Alapozó: kb 10, de csak egyet használok rendszeresen
Púder: 5 és ebből rendszeresen 3mat használok
Szemhéjpúder: van mindenféle paletta, mono, duo, trió stb, kb 20
Korrektor: 4, abból egyet használok ritkán
Körömlakk: 20 kb
Tus: mindig egyet használok
Szemceruza: max 7 db, nem szeretem őket
parfüm: 11
tusfürdő: egyszerre kb. 2 van
sampon: 1 + balzsam
ajakápoló: 3 kb.
szájfény: 1, de ezt nem használom
szempillaspirál: 2
alapozó: -
egyéb: körömlakk 45
4 arcradír, 2 testradír, 1 púder, 1 korrektor, arckrém 2, 2 arclemosó, és 5 testvaj
Amúgy amiből sok van az azért van, mert kaptam őket, pl. karácsonyra, magamtól ennyi körömlakkot nem vennék. Plusz ezek évek alatt gyűltek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!