Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használhatom vagy nagyon...

Használhatom vagy nagyon káros ez az összetevő?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy parfümöt isteni illata van a legjobb amit éreztem.. Elkezdtem kutakodni az összetevői között és szerepel benne a BHT.. Nagyon sok rosszat olvastam róla, azt, hogy rákkeltő, állaton tesztelve rákot okozott. Nem tudom mit tegyek nagyon szeretném a parfümöt használni de félek, hogy valami bajom lesz a használatától. Ti mit tennétek?
2014. máj. 17. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
majd meglátod, 2 év múlva ha a kórházban fekszel rákkal már késő lesz.... te tényleg ilyen ostoba vagy? szerinted bárki is rákos lett attól, hogy parfümöt használt? valaki 40 évig cigizik aztán semmi baja, van aki meg egy szálat sem szív el és tüdőrákos. nem ezen múlik.
2014. máj. 17. 11:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, csak ijesztő, hogy egy csomó országba már betiltották emiatt.
2014. máj. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!