Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, az mennyire gáz, ha...

Lányok, az mennyire gáz, ha egy fiú leborotválja a lábáról a szőrt?

Figyelt kérdés
A nyári hőség miatt
2016. jún. 25. 01:37
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
ha akkora bunda van rajta, hogy attól tényleg meleged van, akkor nem gáz, ha csak átlagosan szőrös, akkor viszont már az kicsit
2016. jún. 25. 04:38
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
A hőség miatt hiába borotválod, nem lesz semmivel jobb. Amúgy nagyon PÁWÁS.
2016. jún. 25. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavar az sem, ha szőrös egy férfi lába,az sem ha borotvált, ha attól ő jobban érzi magát, nyugodtan borotválja, nem lenne ilyen hülyeség miatt kevesebb a szememben, az biztos.
2016. jún. 25. 07:51
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Egyetertek az elottem(#3) szoloval!

Nem zavar!

2016. jún. 25. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom inkább gyanta,mert borotválás után mikor elkezd kinőni borzalmasan fog kinézni...szerintem legalábbis. Kozmetikában simán megcsinálják,gyorsan olcsón megvan, többen járnak ám férfiak itt-ott gyantáztatni magukat,mint gondolnád.
2016. jún. 25. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tartom gáznak, de nagyon taszító számomra. Kb mint egy pasinak egy szőrös nő.
2016. jún. 25. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ezzel már úgy vagyok, hogy ha a pasik elvárják hogy egyetlen szőrszál ne legyen a nőn, akkor én is ugyanezt várom el tőlük. Szenvedjenek ők is naponta fél óra borotválkozással.
2016. jún. 25. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
ez elég béna indok.. nem hiszem, hogy bárkin is akkora jegesmedve bunda lenne, hogy attól annyira melege lenne.
2016. jún. 25. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es:) a nők is ugyan úgy elvárják a nőktől sőt.... :)
2016. jún. 25. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Még jobban izzad az a rész ahol levan borotválva. Magamról tudom , az arcom ha leborotválom sokkal jobban izzad. De ha megfigyeled azt akinek a feje van leborotválva , az is állandóan gyöngyözik, izzad. Akinek van haja nem izzad a fejbőre . A hajnak meg a szőrnek pont az a szerepe hogy a hőháztartást egyensúlyba tartsa.
2016. jún. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!