Hihetetlen, a tükörbe nézek szemből és egész szép vagyok,így élem az életem,de az utcán gyakran hallom,hogy "b.meg ez nagyon csúnya" "ocsmány" . Ugye suliba mondták is fiúk,hogy milyen csúnya lány vagyok.
Tegnap is ez történt és annyira szíven szúrt,hogy azonnal hazamentem és elővettem a kamerát azzal videóztam magam,és hihetetlen ocsmány voltam.De ha belenézek a tükörbe tehát profilból szép vagyok,nyilván nem egy királynő,de egészen szép,a szelfiken is szép vagyok,de így videózva ,vagy beszélve borzalom. És rémisztő,hogy elindulok én azt látom szép vagyok közben meg horror. Ilyen van?
2016. jún. 29. 19:37
1/6 anonim válasza:
Életem története pár sorban, csak nem engem nem piszkáltak.
Ez ilyen, te eddig nem úgy láttad magad, ahogy mások téged, és inkább szokatlan, mintsem csúnyának mondanám ilyenkor, amit érzékelsz.
2016. jún. 29. 20:14
2/6 opened paradise válasza:
Vagy vak vagy,vagy túl kihívó,picsuszos és amiatt ellenkompenzálnak.
2016. jún. 29. 22:10
3/6 A kérdező kommentje:
Nem értem az miért nem opció,hogy tényleg iszonyat ronda vagyok?? Miért kell iylenekt írni,hogy biztos nem,meg blabla?
2016. jún. 30. 05:59
4/6 anonim válasza:
Mert nem tudjuk hogy nézel ki, talán ha képet küldenél akár privátban, akkor lehetne megmondani, hogy milyen is vagy. Lehetőleg sok szögből fényképezd magad
2016. jún. 30. 15:12
5/6 anonim válasza:
Küldj egy képet privibe!;)
2016. júl. 2. 18:11
6/6 anonim válasza:
Fogalmam nincs hogyan nézel ki, de mindenre van megoldás. Például egy új frizura lehet hogy jó lenne, mert a mostani lehet nem előnyös. Nekem régen hosszú, középen választott volt, de levágattam vállig erőre, oldalra dobtam, és így sokkal jobb. Esetleg egy kis smink, vagy ha eddig is sminkeltél lehet nem előnyős, de ha küldenél képet, akkor könnyebb lenne segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!