Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit szólnátok, ha...

Fiúk! Ti mit szólnátok, ha ilyebt kapnátok ajándékba a párotoktól?

Figyelt kérdés

A páromnak névnapja volt, arra csináltam neki utólag ajándékot. Valami egy edit akartam, ami nem jön szemben az utcán, de picit félek. Nem kelt szerintetek túl olcsó hatást? Nektek tetszene?

[link]

2016. júl. 1. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
inkább azokat a söröket hozd, amikről ezt leszedted :D
2016. júl. 1. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj ok hogy gondolom nincs sok pénzed ajándékra ha ezzel probalkoztal...de semmilyen korosztalynak nem tudom ezt elkepzelni mint ajándék. Főleg nevnapra amire azért az ember igyekszik (nevnap, szülinap, karácsony foleg).

Ha nem akarsz sokat költeni akkor is vehetsz neki pl a kedvenc focicsapatos bögrét vagy név hímzett torcsit úgyis itt a strandszezon ezek 5000 alatt megvannak de egy ilyen akármit nehogy odaadj...

2016. júl. 1. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
5000 alatt? :D Hol élünk kérem...
2016. júl. 1. 18:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi a probléma hogy 5000 alatt?

Párom kedvence a Juventus csapat.

Vettem már neki polo formaju juve kulcstartot 3000ert, rojtos sálat 5500ert, bögrét 3500ert baseball sapkat 3000ert. Amikor lehetett Nike Juventus baseballsapit kapni forza juve felirattal az volt 5500 Ft. Kötött sapka azt hiszem 4000volt.

(Agynemuhuzat 12000 de az nagyon nem erte meg pocsék minoseg engedi a szint stb.)

Egy névre szóló törölköző pedig kb 3000 Ft bármelyik ajandekboltban.

2016. júl. 1. 18:59
 15/16 A kérdező kommentje:
#12-es ez nem a pénztelenségről szólt, hanem valami egyedit szerettem volna neki adni, és láttam ilyenekből készült ékszereket és nekem tetszettek, szerintem van bennük stílus. Csak nem voltam benne biztos, hogy ezt ő is így látná-e, ezért írtam ki ezt a kérdést. Legalább megtudtam, hogy rossz a stílusérzékem. :D
2016. júl. 4. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem pénz kérdése akkor tényleg felejtsd el. Oké, hogy kreatív meg egyedi de ez akkor is gáz.
2016. júl. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!