Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ciki 148 centinek...

Nagyon ciki 148 centinek lenni? (17/L)

Figyelt kérdés

Ugye ez még nem számít törpenövésnek?

Nem tudom,jár-e valaki hasonló cipőben,de én nagyon utálom.

10 évesen jött meg,9-11 éves korom körül még a magasabbak között voltam a tornasorban,12 éves koromban pedig már nem nőttem egy millimétert sem,így még a legalacsonyabb lány is túlnőtt.

Már ez is hatalmas fájdalom volt nekem...

Sajnos barátokat is nehezen találtam.

Nem tudom,miért... Mindenki azt várná el egy alacsony lánytól,hogy gyerekes és cuki legyen...ezek a legkevésbé sem jellemzők rám.

Sajnos túl komoly vagyok és nehezen tudok feloldódni.

Természetesen szívesen lennék nyitottabb,ha nem hoznának semmit összefüggésbe az alacsonyságommal.

Ha valaki csak a nevemet tudja,és megkérdezi valakitől,hogy ki vagyok,egyből rávágja:"Az a pici csaj." Ha nem lennék ezzel az átkos tulajdonsággal megáldva,akkor biztos pozitívabb ismertetést adna rólam.

Nőies,formás testalkatom van,nagy melleim,még sem kellek az uraknak.

És az is nagyon rossz érzés,ha 155-165 centis lányok sajnálkoznak,hogy: "De kicsi vagyok!"

Én lennék a bolygó legboldogabb embere,ha csak annyira lennék "magas",mint ők.

A 10 centi fölötti magassarkúim adnak nekem egy kis önbizalmat. Ha ezeket viselem,egy kicsit jobban el tudom fogadni magamat. Amolyan orvosi segédeszköznek tekintem őket.

Tudom,hogy nem fogok már nőni.

Hogyan tudnám jobban elfogadni magamat?

2016. júl. 1. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az első menstruációm után én még 12 centit nőttem. Nem törvényszerű hogy utána már alig nőnek a lányok.
2016. júl. 2. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Azóta hogy alakult az életed?
2023. jún. 30. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!