Lányok! Melyik férfi teste néz ki jobban?
2016. júl. 4. 11:56
4/12 anonim válasza:
1-es. Bár ha nem ennyire szálkás, nekem még jobban tetszene.
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem meg csak a tetoválás tetszik...:DD
Jöhetnek még válaszok, kíváncsi vagyok.
Ja, és egyébként 16/F.
2016. júl. 4. 12:09
6/12 A kérdező kommentje:
Én úgy nézek ki durván mint a második csak nekem a széles hátizmom nagyobb.
Nem értem amúgy a nőket, a harmadik a legizmosabb mégis azokat választják akik 3x beleférnek a nagydarab emberbe.
2016. júl. 4. 12:13
8/12 anonim válasza:
Hát talán azért, mert nem szeretjük, ha valaki túl izmos... Szörnyű, hogy minden fiú azt hiszi, a 3. jó. Nekem is ezek közül 2. tetszik a legjobban (tetkó nélkül), de nem az a tökély, annál is van sokkal jobb. :)
9/12 anonim válasza:
Azért dobhatnál egy képet a te ,,testedről''.
Elég nehéz elhinni hogy 16 évesen izmosabb vagy mint annó egy 25 körüli éveiben járó színész.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is Edward Nortoné a legjobb ezek közül, de én személy szerint nem szeretem, ha egy férfi izmos. Mármint van, hogy szép, például az izmos hát, széles váll tetszik, csak nem az esetem.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!