Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy kezdjek neki modellkedni?...

Hogy kezdjek neki modellkedni? Milyen ügynökség?

Figyelt kérdés

Szeretnék modellkedni, viszont kicsit bizonytalan vagyok, merre induljak el. 181 cm magas vagyok, 76 kg, a méreteim: 98-72-112. (Mell derék csípő) 21 éves vagyok. Tudom, hogy nem teljesen a klasszikus modell alkat, de többen is mondták már, hogy szép az arcom, baba arcom van, és van bennem “valami”, ami működhetne ebben a szakmában. Jelentkeztem már pár ügynökséghez, ahol alapvetően pozitív visszajelzést kaptam, viszont azt mondták, hogy vékonyabb alkatra lenne szükség. Ezen most dolgozom, de közben szeretném már minél hamarabb elkezdeni és sosem lennek az a nagyon vékony modell alkat mivel “vastag” a csontozatom.

Van pár apró tetoválásom, illetve az egyik első fogam picit befelé hajlik nem tudom, ezek mennyire számítanak kizáró oknak.

Minden tanácsnak nagyon örülnek köszönöm elore is!!

tegnapelőtt 20:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Ami meg fontos hogy nem beszélem jól az angolt :(
tegnapelőtt 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Tetoválás általában kizáró ok
tegnapelőtt 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Tetoválás, modell mércével túlsúly, túlkorosság, a felső határt 10+ centikkel meghaladó testméret, hát bocs, de a profi szinten nem erre van kereslet. A szép babaarc ide kevés, azzal rengeteg magas és sovány lány rendelkezik, akik genetikailag ilyenek, nem kell éheztetniük magukat és 15-16 évesen vagy még fiatalabban már felfedezték őket. Ráadásul a szép arc nem is feltétlen követelmény, sokkal fontosabb, hogy karakteres, jól sminkelhető legyen és még lényegesebb az ultra vékony, madárcsontú alkat, mert a bemutatókon egy méretben készülnek a ruhák, nem fogják külön megvarrni neked, ha nem férsz bele az XS-S-be. Meg persze a finom, kecses mozgás.

Ne modell akarj lenni, ha nem vagy erre megfelelő. Lehet, hogy soha nem tudsz olyan soványra fogyni, hogy megfelelj vagy ha mégis, annak az egészséged fogja látni kárát hosszútávon. Ráadásul 21 évesen már befutottnak kéne lenned ahhoz, hogy ebből megélni tudj. A csak fotómodell stb baromságoknak pedig ne higgy, ilyen nem létezik, annyi jelentkező van, hogy nem fognak olyat felvenni, aki csak egy-egy típusú munkára alkalmas, miközben ott van csomó másik lány, aki meg mindenre, a kifutót is beleértve.

Ha mindenképp a külsőddel akarsz befutni, jelentkezz szépségversenyre. Esetleg ha hajlandó vagy komolyan foglalkozni a testépítéssel, akkor fitness modell is lehetsz.

tegnapelőtt 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Istenem, de gyönyörű lehetsz! ❤❤
tegnapelőtt 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
Megnézhetnélek?
tegnapelőtt 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is tetszenél. Oda lennék meg vissza!
tegnap 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból kérdem: hajlandó vagy megválni a műkörömtől?

Ezzel kalkulálj, hogy kérik!

tegnap 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!