Miért vannak olyan izléstelen, és nevetséges ruhák sok divatbemutatón, rengetegszer?? Ez nem művészet....ilyet terveznek miliókba kerülnek, de senki sem hordja őket, és nem is fogja soha...

válasza:Hogy téged meg a hozzád hasonlókat bosszantsák!
Egyébként meg VAN, aki olyanokat használ, csak te soha nem találkozol velük.

válasza:

válasza:Ez egy igazi "művészet"...
Mármint, ami a videó felétől/közepétől látható:
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos rohadt büdösnek érzem néha a lábam, pedig minden nap alaposan megmosom, áztatom is! Nem bőrgombás, de napközben ha pár órát rajtam van egy cipő, nagyon kellemetlen ha leveszem, rendesen orrfacsaró. A cipőt ki szoktam mosni is, alaposan kiszárítom. Nem értem...
Tömegesen az történik, hogy felrakom, becsillagozzák utána semmi. Időnként letörlöm és újra rakom, hogy előre kerüljön. Akkor megint. Van hogy ráírok a korábbiakra, hogy újrahirdettem, ha esetleg érdekli. Semmi. Előresorolni nem akarom, mert akkor sem veszik...
17 éves vagyok és kb 164 cm.. nem szeretnék kifutómodell lenni meg nem is lehetnék az de ekkora magassággal nem lehetnék fotómodell sem? Modellsuliba járok tehát voltam már pár fotózáson, elkészült a portfólióm is és jobban is tetszik ez mint a kifutósdi. De tényleg semmi esélyem?
Most nezem eloben, es senki nincs ott tolunk. Neten sem talaltam semmit sem, hogy mi az oka. 1992 ota mindig kepviseltetve voltunk.
ma ram irt fb-on egy ugynokseg.hogy regisztraljak hozzajuk mert szerintuk megvannak az adottsagaim. 160cm es 43kg. tehat nemis ertem mi a fene.. mondom oke. aztan jelentkeztem is 3db egesz alakos kepet kuldtem. amig tavalyiak. nem csinalok egesz alakos képet,csak...
Egy idősebb bácsi fotós, rendez kiállításokat is. Többször volt a környékünkön is, legtöbbször a régi hagyományos motívumokat, helyeket, néphagyományt,népviseletet örökíti meg.Ezért is volt többször a környékünkön, itt amennyire lehet őrzik a régi dolgokat.Egyszer volt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!