Lehetek modell ilyen meretekkel?
Figyelt kérdés
Kis korom ota benne vagyok a mediaban de a modellkedes resze most utotte meg a fejemet.. a testalkatom alapjan en inkabb sportos vagyok.. izmosodni tudok fogyni nem.. a mereteim:
Magassag: 178
Mell: 87
Csipo: 90
Derek: 69 --> ezzel van a legnagyobb problemam.. nem tudok fogyni..
van eselyem?
2016. jún. 29. 18:51
1/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, csak a derekam 66 cm, a csípőm és a mellem 89.
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ha eleg magas vagy akkor teljesen jok ezek a meretek
2016. jún. 29. 19:03
3/9 anonim válasza:
169 cm vagyok, de leszek még nagasabb is.
4/9 anonim válasza:
ne haragudj, de a 69-es derék nagyon sok, ha nem tudsz fogyni és sportos vagy, akkor ne erőltesd. de mondjuk ha csinos vagy, talán valami fotózásra lehet esélyed, de kifutóra ez sok.
5/9 A kérdező kommentje:
Osszehasonlitottam az en es a pelda bikinis kepet es nincs nagy kulombseg.. en nem tudom.. lehet rossz helyen mertem volna magamat?.. de ahol a legkeskenyebb..
2016. jún. 29. 21:48
7/9 anonim válasza:
Modellnek max 60-as dereka lehet. Szóval az sok.
8/9 anonim válasza:
én sportmodell voltam, szóval szerintem lehetsz modell. itt annyira nem a derék a lényeg, de szerintem jó edzéstervvel és étkezéssel le tudsz menni 65 alá is.
25L
9/9 anonim válasza:
Ilyen méretekkel simán vehetnek fel ügynökséghez. A profi modellügynökségek, ha az elszántságodat, személyiségedet, a magasságodat, és az arcformádat megfelelőnek tartják akkor felvesznek. Mivel a derékbőséged alakítható, így nagy valószínűséggel adnának egy diétás étrendet, és egy edzéstervet. Ha meg van az áhított alak akkor elkezdhetsz dolgozni. Ha minden olyan lányt akinek a felfedezésekor nem volt meg a 60-as derék nem vettek volna fel, akkor nem lenne ennyi modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!