Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetek modell ilyen meretekkel?

Lehetek modell ilyen meretekkel?

Figyelt kérdés

Kis korom ota benne vagyok a mediaban de a modellkedes resze most utotte meg a fejemet.. a testalkatom alapjan en inkabb sportos vagyok.. izmosodni tudok fogyni nem.. a mereteim:

Magassag: 178

Mell: 87

Csipo: 90

Derek: 69 --> ezzel van a legnagyobb problemam.. nem tudok fogyni..

van eselyem?

2016. jún. 29. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, csak a derekam 66 cm, a csípőm és a mellem 89.
2016. jún. 29. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ha eleg magas vagy akkor teljesen jok ezek a meretek
2016. jún. 29. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
169 cm vagyok, de leszek még nagasabb is.
2016. jún. 29. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de a 69-es derék nagyon sok, ha nem tudsz fogyni és sportos vagy, akkor ne erőltesd. de mondjuk ha csinos vagy, talán valami fotózásra lehet esélyed, de kifutóra ez sok.
2016. jún. 29. 21:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Osszehasonlitottam az en es a pelda bikinis kepet es nincs nagy kulombseg.. en nem tudom.. lehet rossz helyen mertem volna magamat?.. de ahol a legkeskenyebb..
2016. jún. 29. 21:48
 6/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez egy masik kep:

[link]

2016. jún. 29. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Modellnek max 60-as dereka lehet. Szóval az sok.
2016. jún. 30. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:

én sportmodell voltam, szóval szerintem lehetsz modell. itt annyira nem a derék a lényeg, de szerintem jó edzéstervvel és étkezéssel le tudsz menni 65 alá is.

25L

2016. júl. 3. 16:17
 9/9 anonim válasza:
Ilyen méretekkel simán vehetnek fel ügynökséghez. A profi modellügynökségek, ha az elszántságodat, személyiségedet, a magasságodat, és az arcformádat megfelelőnek tartják akkor felvesznek. Mivel a derékbőséged alakítható, így nagy valószínűséggel adnának egy diétás étrendet, és egy edzéstervet. Ha meg van az áhított alak akkor elkezdhetsz dolgozni. Ha minden olyan lányt akinek a felfedezésekor nem volt meg a 60-as derék nem vettek volna fel, akkor nem lenne ennyi modell.
2016. júl. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!