Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok Budapest belvárosába...

Hol tudok Budapest belvárosában 80E méretű, merevítős, push-up-os, nem rettenetes műszálas melltartót venni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Na persze h akkora!! 😅😅
2021. okt. 27. 11:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Bár ne lenne, H&M-ben már a 80D kicsi, nagyobb meg nincs.

Légyszi valaki sorstárs help 😅

2021. okt. 27. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Legrosszabb esetben mi lenne ha magad varrnád meg? :)

Az is egy megoldás ha nem sikerül találni. ;)

2021. okt. 27. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Triumph? Ott elég profin tartanak extra méreteket.
2021. okt. 31. 06:49
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, de nincs kedvem meginni valamit?😅
2021. nov. 2. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
3# nem olyan egyszerű melltartót varrni. Pon Prix. Ott vannak ekkorák.
2021. nov. 2. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az alapján mondtam amit láttam a googlen szabásmintát melltartókhoz.

Meg amúgy is csak végső eshetőségnek írtam, arra az esetre ha nem talál számára elfogadható árban olyan méretet. :)

2021. nov. 3. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Online érdemes, Freya, Pour Moi, Panache, Curvy Kate gyárt nagyon jókat, amik fiatalosak, szépek is, nem csak bézs-fehér-fekete mint a triumphban

Turiban is kapsz néha, de ebay-t, amazont is nézheted.

Ha egy melltartó jól van összerakva, akkor ekkora mérethez már nem kell a push up, mert az anyag tart annyira, hogy szépen álljon.

2021. nov. 13. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 70/F vagyok, de a 75/E is jó rám. A Tescoban (F&F) találtam eddig a legjobb melltartóimat. Évek óta megvannak, nagyon kényelmesek, és az anyaguk is elég jó.

Első: Mintha választás kérdése, vagy akkora dicsőség lenne egy genetikailag (tehát nem sebész által elkövetett) nagy mellméret. 🤦‍♀️

2021. nov. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Alsó merevítős ruhát lehet rövidíteni?

Rendeltem egy hosszú estélyi ruhát, minden tökéletes de sajnos kicsit túl hosszú. Lehet rövidíteni ha a szoknya alján körbe merevítő van belevarrva? Csak hogy tudjam, keressek varrónőt vagy inkább küldjem vissza :).

Lányok, hogy lehet kibírni melltartó nélkül?

úgy értem, hogy sok olyan lány/nő van, aki otthonra nem vesz fel semmiféle melltartót, csak egy pólót de van olyan is, aki utcára se vagy legalábbis amikor hazaér, akkor rögtön leveszi a melltartót, mondván úgy kényelmesebb és egy "felszabadító" érzés én is lány...

Hol lehet szivacs nélküli merevítős melltartót venni?

80d-s mellre kellene ezért keresek olyat ami merevítős.

Rendeltem braletteket online. Nem merevítősek. Hogyan tudom kicsit tágítani őket?

Nem kapcsos, belebújós, és a felvételével akadnak gondok.

Ti szeretitek a merevítős melltartót?

Én inkább maradnék a gumisnál...

Budapesten találok?

Acél merevítős alakformáló fűzőt keresek S méretben. Budapesten eddig nem találtam boltot ahol kaphatnék ami volt is 2018 decemberében be zárt, rendelni nem szeretnék mivel mielőtt megveszem fel szeretném próbálni. Mondjatok, küldjetek olyan boltokat amelyek Budapesten...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!