Csajok sokszor kell igazgatnotok a cicitek a melltartóban?

válasza:

válasza:Már nem hordok szűk,pushoppos melltartót ami megemeli a dekoltázst. Hihetetlen mennyi fájdalmat elviseltem tinikènt csak azért hogy nagyobbnak tűnjön.
Miután eltávolítottak egy jó indulatú daganatot a cicimből,átèrtèklődött bennem mi a fontos.
Sikerült elfogadni hogy pici (tenyèrbe illő) és egy nagyon vékony szivacsos toppot hordok. Azt csak azért hogy ne látszódjon át a mellbimbó. Bár ezt se értem a mai napig miért kell a nőknek eltakarni a mellbimbót.
Szóval már nem kell igazgatnom a melltartót.l,mert kényelmes darabokat horodok.

válasza:További kérdések:
Olyat szeretnék, ami tényleg jól "működik", és tényleg összehúzza a derekat.
Én még ugyanúgy szandált mezítláb (plusz rövidnadrágot) vettem.
Miért tartjátok annak? "Extra pont", ha van képetek róla, vagy ha a korotok leírjátok.
Dunántúl, szemerkélő eső 16 fokban, napi max 20 alatt, 1 hete tudható. Ennek ellenére 10-ből 3 ember megjelenik reggel csont ugyanolyan cuccban, mint idáig heteken át, 1 szál lobogó póló, rövid gatyesz. Ők mindig a mindenkori "tegnapi időjárás" alapján öltözködnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!