Mit vegyek fel az érettségire?
Lány vagyok és tanácstalan...
Nem az én stílusom ez az elegáns öltözködés.
Konkrétan érdekelnénk ruha darabok is.

válasza:

válasza:"Nem az én stílusom ez az elegáns öltözködés."
. Szerencsére ez nem egy gálaest, úgyhogy rohadtul mindegy, kinek a stílusában öltözödsz.
A fekete nadrág teljesen rendben van.

válasza:

válasza:Nem a lábam szőrtelenítésével van bajom. Mert azt rendszeresen gyantázom...
Hanem nem komfortos benne üljek, azt érzem, hogy ki van belőle mindenem, vannak előzmények amik erősítik bennem, hogy nem akarok szoknyát viselni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem a saját sulimban fogom írni. L
Az például memnyire elfogadott, hogy elegáns fekete felsőt (blúz vagy ing) viseljek fekete nadrággal? Vagy muszáj szoknyát hordanom? Ugyanazt a ruhát viseljem írásbelin és szóbelin is? Már nincs tanulói jogviszonyom, ha ez számít.
Szólnának érte ha egy világoskék inget vennék fel?
Fijú vagyok. Ünneplő nadrág,ing,öltönyzakó,nyakkendő nem túlzás?
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni, hogy érettségire miben illik menni, mit vegyek fel erre az alkalomra? Én bordó ingre és szürke nyakkendőre gondoltam, csak nem tudom, hogy ez mennyire elfogadható a szokásos fehér inggel szemben? Osztályfőnök a fehért "várja...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!