Milyen alsóneműt használjon az, akinek nem fér el rendesen a "csomagja"? (érzékeny topic)
Ha sem a heréknek, sem a pénisznek nincs elég hely? Próbáltunk mindenféle hagyományos alsógatyát, de nem vált be egyik sem. Se fecske, se rövid- se hosszú szárú boxer, se azok amiket "pouch boxer"-ként árulnak. Nagyobb méret már nem lehet maga a gatya, mert az meg derékban és lábszárban lenne túl bő.
Bocsánat, ha valakinek ez a kérdés túl indiszkrét vagy személyes vagy tabu, de jó lenne választ találni.

válasza:Ilyen nincs!
Egyszerüen más fazont, más márkát kell keresni.

válasza:

válasza:

válasza:#5 Többféle méretet is próbáltunk már. Mint mondtam, ennél nagyobb már nem lehet, mert leesik.
#6 Vagy a gatya esik le vagy a csomag lóg ki alul, hogyha bő és laza a gatya.

válasza:Ne haragudj de nehezen hihető, hogy alap állapotban 30+ cm-es a farkad. Mert ha tényleg így van, az már orvosi eset.
Továbbá feltételezem nem alsógatyában flangálsz az utcán, van rajtad nadrág is. Így senki nem lát semmit.
Egy ilyesmiben nem fér el a szerszámod? :O [link]
Csak mert valaki nem alsógatyában flangál, még a nadrág alatt lehet kényelmetlen.
És igen, orvosi esetről van szó egyébként. De nem egészségügyi tanácsért jöttünk.
(Egyébként nem állítottam, hogy az ÉN "szerszámomról" lenne szó.)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Természetesen vannak kivételek. De ez a pufidzseki, melegitőalsó, répanaci, tornacipő korszellem ez miért ragadt így meg? Legfőképp mi a fene ez a Nike mánia, amikor ronda is meg gagyi is? Nem kritizálni akarok senkit, én nem itélkezem ruha miatt, mert gyakran...
Eléggé kis termetű emberke vagyok, és nem találok magamnak olyan baseball sapkát, ami jó lenne a fejemre. Van több is, de ami jó a fejemre, az mind sötét színű, és nemes egyszerűséggel belerohad a fejem, ha nyáron verőfényes napsütésben hordom. Kínomban már...
Én egy ideje csak ilyeneket hordok mindenből..imádom mindet aminek a dereka legalább köldök fölött van
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!