A lányok blúzai tényleg kényelmesebbek, mint a férfi ingek?

válasza:Nem.
A női gombos blúzok mellben szétnyílnak, nagy részt átlátszanak, és még az ember dereka is kivan.

válasza:

válasza:"A női gombos blúzok mellben szétnyílnak"
de csak akkor, ha nem megfelelö (túl kis) méretet választottál
"nagy részt átlátszanak"
Ha olyat vettél, a nagy többség nem átlátszó
"és még az ember dereka is kivan"
Olyan fazont kell keresni, aminem nem rödiv a dereka, a legtöbb blúznak normál hossza van

válasza:

válasza:

válasza:A női ruhák, pólók mindig rövidebbek, testhezállóbbak és vékonyabbak mint a férfi cuccok. Meg a színválaszték is rosszabb, csajoknak ezek szerint fehéret, bézst, púder pinket és szürkét kell hordani, de ezeket én nem szeretem.
Pólót, farmert ha tehetem, a férfi osztályon veszek. Szebbek is, meg tartósabbak is.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A férfi kiöltözős ruhák mind kényelmetlenek, feszesek, a nyakkendő szoros, bele lehet rohadni a melegben, ezzel szemben a nőknek tök sok opció van, ami kényelmes, de mégis kiöltözős, szellős, nem rossz az anyaga stb.
Nagyzolás-nak nézne ki vagy ficsur-nak? Vagy akármi ami az eszetekbe juzna? Válaszokat előre is köszönöm.
Egy fecske a kényelmesebb viselet a nagyobb mérettel rendelkezőknek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!