Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok blúzai tényleg...

A lányok blúzai tényleg kényelmesebbek, mint a férfi ingek?

Figyelt kérdés

2025. ápr. 3. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

A női gombos blúzok mellben szétnyílnak, nagy részt átlátszanak, és még az ember dereka is kivan.

2025. ápr. 3. 17:27
 2/12 Metionin ***** válasza:
79%
Sosem volt rajtam férfi ing de a blúzok közt is hatalmas különbségek vannak. Nem mindegy az anyag és a szabás.
2025. ápr. 3. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

"A női gombos blúzok mellben szétnyílnak"

de csak akkor, ha nem megfelelö (túl kis) méretet választottál

"nagy részt átlátszanak"

Ha olyat vettél, a nagy többség nem átlátszó

"és még az ember dereka is kivan"

Olyan fazont kell keresni, aminem nem rödiv a dereka, a legtöbb blúznak normál hossza van

2025. ápr. 3. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
3, a derék-mell-váll arány nem azonos, szóval sokszor lehetetlen jó méretet venni
2025. ápr. 3. 19:12
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Most attól függ milyen blúzra gondolsz. A tipikus fehér, gombos blúz/ing az egy halál minden értelemben.
2025. ápr. 3. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2025. ápr. 4. 08:05
 7/12 anonim ***** válasza:

A női ruhák, pólók mindig rövidebbek, testhezállóbbak és vékonyabbak mint a férfi cuccok. Meg a színválaszték is rosszabb, csajoknak ezek szerint fehéret, bézst, púder pinket és szürkét kell hordani, de ezeket én nem szeretem.

Pólót, farmert ha tehetem, a férfi osztályon veszek. Szebbek is, meg tartósabbak is.

2025. ápr. 4. 08:39
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem volt rajtam még női blúz, de a férfi ing, ha megfelelő méretűt és anyagút veszel, egyáltalán nem kényelmetlen. Rajtam most is ez van. Nem muszájból, hanem mert szeretem, kényelmes. Egy szűk, műszálas ing, már nem lenne az.
2025. ápr. 4. 09:21
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Most a szabására (amit kétlek hogy jó lenne egy pasira) vagy az anyagára gondolsz?
2025. ápr. 4. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Az a lényeg, hogy a kérdező egy crossdresser férfi és arról szeretne olvasni, hogy a női ruhák sokkal kényelmesebbek.
2025. ápr. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek is kényelmesebb kiöltözve lenni lányként, mint fiúként?

A férfi kiöltözős ruhák mind kényelmetlenek, feszesek, a nyakkendő szoros, bele lehet rohadni a melegben, ezzel szemben a nőknek tök sok opció van, ami kényelmes, de mégis kiöltözős, szellős, nem rossz az anyaga stb.

T1 nektek mi lenne a véleményetek hogy ha egy tinédzser inkább ingben kényelmesebb férfi zakóban lenne mert ő abban érzi jól magát, mintsem pólóban?

Nagyzolás-nak nézne ki vagy ficsur-nak? Vagy akármi ami az eszetekbe juzna? Válaszokat előre is köszönöm.

Milyen márkájú és fazonú minőségi alsónadrágot javasoltok egy huszon éves fiúnak?

Egy fecske a kényelmesebb viselet a nagyobb mérettel rendelkezőknek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!